NIGDJE BEZ SVOJIH CURA

Jedna je fotografija otkrila sve: Evo kako Bruce Willis provodi vrijeme nakon što je zbog bolesti bio prisiljen otići u mirovinu

07.04.2022 u 10:50

Bionic
Reading

Nakon što je svijet šokirao, ali i rastužio, objavom svoje dijagnoze, zbog koje se morao povući iz glume, Bruce Willis svo svoje vrijeme provodi u krugu obitelji

Na svom Instagram profilu supruga legendarnog 67-godišnjeg Brucea Willisa, Emma Heming Willis, objavila je najnoviju fotografiju na kojoj u šumi, na srušenom deblu, pozira sa svojim suprugom. Za dvije fotografije, prepune emocija, je zaslužna njihova 10-godišnja kći Mabel Ray Willis.

Par je prošlog mjeseca proslavio 13. godišnjicu braka, a već duže vrijeme pred njih je stavljen najveći izazov. Ono što je javnost tek nedavno saznala, da Bruce Willis boluje od afazije, 43-godišnja Emma je znala već duže vrijeme.

Objavu za javnost ona i njegova bivša supruga Demi Moore, ali i starije kćeri Brucea Willisa, objavile su u isto vrijeme na društvenim mrežama, a Emma se potom zahvalila obožavateljima diljem svijeta na 'ljubavi, potpori i molitvi'.

Kako je otkrio izvor blizak obitelji Willis, Emma Heming Willis nosi se jako teško sa dijagnozom svog supruga i nije joj nimalo lako vidjeti ga kako 'propada', no, trudi se zbog kćeri održati barem prividnu idilu. Uz to, Emma je pronašla najbolje liječnike, ali i najbolje profesionalce koji im pomažu kod kuće u svemu.

'Kod kuće ima pomoćnika kako bi bio u svakom trenutku siguran, a i Emma brine o njemu. Iako je Bruce puno stariji od Emme, te su bili svjesni da bi njegovo zdravlje moglo biti puno prije narušeno od njega, dijagnoza je bila pravi šok za nju', dodao je izvor.

  • +3
Bruce Willis Izvor: EPA / Autor: ANDREW GOMBERT

Podsjetimo, afazija je stečeni gubitak ili poremećaj govora, govornog izražavanja ili razumijevanja i uzrokovana je oštećenjem mozga, odnosno centrom za govor. Stručnjaci kažu kako se najčešće dijagnosticira kod odraslih koji su doživjeli moždani udar, no može biti i posljedica tumora mozga, infekcije, ozljede glave ili različitih oblika demencija.