NAJDRAŽA PRIJATELJICA

Ona je jedna od najbogatijih žena u Hollywoodu: Evo koliko nula na svom računu ima Jennifer Aniston

10.09.2018 u 11:12

Bionic
Reading

Zahvaljujući prije svega ulozi u seriji 'Prijatelji', 49-godišnja Jennifer Aniston postala je miljenica Hollywooda, a sukladno s time rasla joj je i zarada, ali i angažmani u mnogobrojnim reklamama i kampanjama

Još otkako je utjelovila Rachel Green u jednoj od najpopularnijih serija svih vremena, 'Prijatelji', Jennifer Aniston postala je omiljeno lice s malih i velikih ekrana. Uvijek vedra i nasmijana, s dobrim smislom za humor, pametna, prijateljski nastrojena - možda i nema sreće u ljubavi, no zato zarađuje nevjerojatne iznose.

Upravo zahvaljujući svemu gore nabrojenom, Jennifer Aniston već dug niz godina nalazi se na vrhu ljestvice najplaćenijih glumica Hollywooda, no prihode nije dobila samo zahvaljujući ulogom u 'Prijateljima', već i zahvaljujući mnogobrojnim reklamama.

Prema pisanju Forbesa, već prije samog finala popularne serije Jennifer je zarađivala nevjerojatnih 1,25 milijuna dolara po snimljenoj epizodi, što je i dan danas nevjerojatno. Stoga, kada se sve zbroji i oduzme, u 2017. godini njezino se sveukupno bogatstvo procjenjivalo na 200 milijuna dolara te je zahvaljujući tome bila jedna od najbogatijih žena iz svijeta zabave prošle godine.

  • +20
Courteney Cox i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, ta zarada je puno veća - oko 400 milijuna dolara - no tu se mora oduzeti porez te sva potrebna davanja, a sve to zaradila je zahvaljujući i 'Prijateljima', ali i mnogobrojnim reklamama, poput one za popularnu vodu Smartwater.