NOVI IZAZOVI

Jennifer Aniston bivšeg supruga Justina Therouxa zauvijek je prekrižila

05.09.2018 u 11:07

Bionic
Reading

Nakon razvoda od Justina Therouxa, Jennifer Aniston povezivali su s nekoliko muškaraca, no slavna glumica otkrila je čemu se zapravo posvetila nakon raspada braka i zašto više ne razgovara o bivšem suprugu

Američka glumica Jennifer Aniston trenutno snima novi film u Italiji s kolegom Adamom Sandlerom, a potom je na jesen očekuje novi Netflixov projekt 'Murder Mystery'. Izgleda da se nakon razvoda drugog braka lijepa 49-godišnjakinja potpuno posvetila poslu i karijeri.

'Jenn trenutno ne zanimaju izlasci i upoznavanje novih muškaraca. Sretna je i fokusirala se na posao, a ljeto je provela na fantastičan način', otkriva izbor blizak slavnoj glumici koju su prije nekoliko dana povezivali s nepoznatim markantnim muškarcem.

Jennifer Aniston pokazala je svoj dom i u reklami za Smartwater Izvor: Profimedia / Autor: NN

Svoje slobodno vrijeme tijekom snimanja u Italiji, Aniston je koristila za druženje s bliskim prijateljima pa je između ostalog posjetila Georgea i Amal Clooney u njihovoj vili na jezeru Como.

'Bila je vrlo zaposlena, ali ona obožava provoditi vrijeme u Europi pa joj je snimanje ovog filma bio pravi užitak', govori u nastavku isti izvor te dodaje kako joj posao pomaže da ne misli na bivšeg supruga Justina Therouxa, od kojeg se rastala u veljači ove godine.

  • +6
Jennifer Aniston i Justin Theroux Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon dvije i pol godine braka i sedam godina zajedništva glumački par odlučio je krenuti odvojenim putovima. 'Jennifer uopće ne razgovara o svom bivšem, ne prati što on radi i gdje je niti je zanima išta u vezi njega. Koncentrirala se na svoj život', zaključuje na koncu bliski izvor.

  • +18
Jennifer Aniston i Courtney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia