ljubav najveća

On joj je zarobio srce: Ana Gruica Uglešić ima novog partnera za premijere

23.01.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Protekli vikend u životu glumice i fitness trenerice Ane Gruice Uglešić je bio rezerviran za odlazak u kazalište. Na predstavu je povela svog prvorođenca koji frajerski pozira s mamom uz podignute prste

Ana Gruica Uglešić proteklog vikenda je otišla pogledati 'Mačka u čizmama' u Gradsko kazalište mladih Split. Nije skrivala oduševljenje svojim matičnim kazalištem niti veselje zbog odlaska ondje u društvu sina Marata Ivana.

'Osim što sam preponosna na matičnu kuću i kolege zbog fantastične, bajkovite predstave, s vrhunskom scenografijom, kostimografijom, rasvjetom i songovima, koja je prikladna za gledanje cijele obitelji, bila sam i emotivna jer sam dobila novog #date partnera za premijerne večeri. Prvi put sa sinom na premijeri', opisala je neodoljivu fotografiju.

Glumica je bila posebno emotivna i kad je njezin dječak krenuo u školu. 'Krenuo on... Bog te pratio na svakom koraku, sine!', poručila je tada.

'Dosljedna sam u odgoju. I u tome da mu nikada, ali nikada ne lažem, i zato ima potpuno povjerenje u mene. I u tome da nema prelaženja jasno postavljenih granica. Često ga pitam kakva sam majka i što mogu popraviti, a kad pogriješim, ispričam se svom djetetu i jasno dam do znanja da sam pogriješila', rekla je ranije za tportal.

  • +4
Ana Gruica Uglešić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix

Trudi se sa svojim mališanom provoditi kvalitetno vrijeme i nije od onih koji se igraju legićima, ali će rado otići s njim na igralište igrati sportove.

na promociji knjige

Ana Gruica Uglešić u džemperu na sobove kakvog se ne bi posramila ni Bridget Jones

Pogledaj galeriju