život u sjeni

On je nogometna zvijezda, ali njegov brat je pravi frajer

10.05.2017 u 13:19

Bionic
Reading

Bračni par Ana Ivanović i Bastian Schweinsteiger krajem ožujka preselili su se u Chicago. Uselili su se u novi dom u luksuznom dijelu grada, a tenisko-nogometnom bračnom paru pridružio se brat bivšeg njemačkog nogometnog reprezentativca, Tobias. Čini se da je, za razliku od mlađeg Bastiana, Tobias puno zanimljiviji pripadnicama ljepšeg spola

Tri godine stariji brat Bastiana Schweinsteigera ne pojavljuje se često u medijima, ali kad se pojavi, malo tko može ostati ravnodušan na 35-godišnjeg Tobiasa. Braća su jako povezana, gotovo svakodnevno se čuju preko Skypea, a trenutno uživaju u Americi, o čemu svjedoče njihove zajedničke fotografije koje objavljuju na svojim profilima na društvenim mrežama.

Tobias se prije nekoliko godina prestao aktivno baviti nogometom, no još uvijek je u tom svijetu i radi kao pomoćnik sportskog direktora juniorskog kluba Bayern München.

Sightseeing in Chicago with my lovely wife @anaivanovic and my big brother! Thanks for visiting us, @tobias_schweinsteiger! 👍🏼

A post shared by Bastian Schweinsteiger (@bastianschweinsteiger) on

Kurz Ruhepause.... ⚽️🔴⚪️ #baller #miasanmia #fcbayern

A post shared by Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) on

Sudeći prema njegovom Instagramu, na kojem ga prati skoro 130 tisuća obožavatelja, Tobias uživa u sportskom načinu života, ali i onom obiteljskom. S djevojkom Sarom u vezi je 15 godina i imaju jednogodišnjeg sina Maksa Liama.

#BALLER #bananenflanker #footballislife ⚽️

A post shared by Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) on

Povučeni nogometaš je 2006. godine usmrtio 13-godišnju djevojčicu. Jureći za tramvajem, ona je pretrčavala ulicu na crveno svjetlo na semaforu kada je na nju naletio Tobias koji se tada vraćao s treninga. Istragom je utvrđeno da Bastianov brat nije krivac za smrt djevojčice. 

Good luck for everything #lastdrink

A post shared by Tobias Schweinsteiger (@tobias_schweinsteiger) on