DUEL FARMERA

Omraženi Danijel napustio Farmu

10.04.2010 u 10:36

Bionic
Reading

Jači od Daniela bio je Elio koji se po drugi put dokazao kao majstor piljenja. Već na početku duela Daniel se požalio da ga boli ruka, najavljujući uvjerljivu pobjedu prvog brka Istre

Nakon što je protekli tjedan obilježila nikotinska kriza i rođenje teleta kojem su nadjenuli ime Kike (u skladu s imenom farmera koji je pomogao da se oteli), studijsko izdanje Farme ponovo je prštalo trashom, dugonogim ljepoticama i neprimjerenim momentima, poput ekskluzivnog priznanja Danijelovog sina Sebastiana da je njegov tata spavao sa menedžerovom ženom, što je uzrokovalo Danielov sukob s njim.

Gošće su ovog petka bile Jelena Urukalo i Petra Maroja, kojoj se Ante Gotovac klečeći ispričao zbog neprimjerenih riječi izgovorenih prošle sezone. No predstavljeni su i novi stanovnici farme, starleta Ava Karabatić, vlasnica najvećeg dekoltea u povijesti Nove TV, te hrvatski trasher No. 1 Ivan Hrvatska. Uz njih, farmeri su ponovo postali Antonio Marušić i pretjerano potamnjela Maja Morales koja će zasigurno obilježiti sljedeći tjedan. Doduše, s obzirom na prethodno Majino jednodnevno iskustvo, možda će obilježiti samo ovaj vikend.

Međutim, najvažniji događaj ovoga petka bez sumnje je odlazak Danijela Popovića nakon što je u gotovo rekordno kratkom vremenu uspio izazvati najviše kontroverzi svojim ponašanjem, neočekivanim potezima i spletkama.