POSTAT ĆE CAR

Omiljeni zavodnik turskih sapunica: Bali Beg se izvukao iz depresije, a i izgleda drukčije

13.09.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Iako je jedan od najpopularnijih turskih glumaca nedavno izjavio kako se povlači iz javnosti jer pati od depresije, obožavateljice Buraka Özçivita mogu odahnuti. Teško razdoblje je očito iza njega jer se posvetio novom, projektu, a promijenio je i imidž

'Osjećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim, poručio je nedavno Burak Özçivit, našoj publici poznatiji kao Bali-beg iz serije 'Sulejman Veličanstveni'. Njegovom lošem stanju, pisali su turski mediji, pridonijeli su poslovni neuspjesi te obiteljska drama povezana s bolesti njegova punca pa je odlučio stati 'na loptu'. Očito je to sada iza njega.

Ima i novi, svježi look, a to se prvenstveno odnosi na dužu kosu i puno kraću bradu.

Iako je sa suprugom, glumica tursko-čerkeskih korijena Fahriye Evcen planirao desetodnevno ljetovanje u Grčkoj gdje je već uplatio ljetovanje, predomislio se i ostao u Istanbulu gdje se sprema za snimanje nove serije 'Osman Gazi' u kojoj mu je ponuđena glavna uloga. Serija čija će tema biti život Osmana prvog, osnivača Osmanskog carstva. Lik koji će Burak glumiti, Osman prvi, bio je sin Ertugrula Gazija.

  • +2
Burak Özçivit Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL