nije im dosta

Turski zavodnik odveo suprugu na još jedan medeni mjesec

27.08.2017 u 10:40

Bionic
Reading

Kad se poslije tri i pol godine veze, vjenčao s dugogodišnjom djevojkom, glumicom Fahriye Evcen, jedan od najpopularnijih turskih glumaca Burak Özçivit razočarao je mnogobrojne obožavateljice diljem svijeta. Turski zavodnik Burak Özçivit, koji se proslavio ulogom markantnog vojskovođe Bali-bega u 'Sulejmanu veličanstvenom' uživa u prvim mjesecima bračnog života. Prvo je suprugu odveo na Maldive, a sada uživaju na novoj destinaciji

Nakon ceremonije, održane u vili Salit Halim u Istanbulu krajem lipnja, novopečeni mladenci otputovali su na medeni mjesec, na egzotične Maldive.

Par se na društvenim mrežama hvalio odande kako uživaju, no čini se kako im je trebalo još medenog mjeseca pa su otputovali na drugi kraj svijeta. Ovoga puta Burak Özçivit i lijepa Fahriye Evcen guštaju na Kubi.

Buraka trenutno možemo pratiti u seriji 'Bit ćeš moja' koja se trenutno prikazuje na Novoj TV. Ondje glumi s bivšom djevojkom Neslihan Atagül. Njih dvoje su i nakon raskida ostali u dobrim odnosima, zbog čega im nije bilo teško da pred kamerama glume ljubavni par.

🇨🇺

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

#cuba 🇨🇺

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf) on

  • +2
Burak Özçivit Izvor: Pixsell / Autor: Srdjan Ilic/PIXSELL