'samo neka traje'

Omiljeni kuhar Hrvata zna kako uživati u zadnjim sunčanim danima

25.09.2017 u 10:34

Bionic
Reading

Iako ga više ne gledamo u RTL-ovom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', popularnost Ivana Pažanina ne jenjava. Njegove obožavateljice s velikim veseljem dočekuju objavu njegovih fotografija na društvenim mrežama, posebno one na kojima je on. Ovog puta pokazao je jednu na kojoj se vidi da je uzeo stanku od kužinavanja te ih počastio zavodljivim 'selfiejem' golih prsa

Šarmantni splitski chef pozirao je na oduševljenje pratiteljica djelomično obnaženih prsa, a fotografiju, naravno, objavio na svom Instagramu. Ni pozadina fotografije Ivana Pažanina nije ništa impresivna, a na njoj se vidi čiovska panorama s bistrim morem i osunčanom obalom.

'Samo neka traje', napisao je Pažanin pored fotografije, a obožavateljice su ga počele obasipati komplimentima te mu poručile da uživa u suncu i napisale: 'Baš nam fališ na televiziji', 'Ne gledan kuhanje na RTL-u otkako nema vas'.

Već je dobro poznato to da je Ivan zauzet jer je njegovo srce osvojila Solinjanka Andrea Koprčina. Par je već godinama u vezi, a chef je menadžericu upoznao na poslu u Splitu.

Samo neka traje 🏊🏊🏊🏊🏊🏊

A post shared by Ivan Pazanin (@pazanin.ivan) on

  • +3
Ivan Pažanin Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX