meštar uživa 'preko bare'

Omiljeni HTV-ov voditelj o svojoj velikoj američkoj avanturi

01.09.2017 u 10:32

Bionic
Reading

Putovanja su jedina stvar koju kupujemo, a koja nas čini bogatijima. To itekako dobro zna urednik i voditelj HTV-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović koji se sa suprugom Senkom, kćeri Martom i sinom Nikolom i ove godine uputio na proputovanje Sjedinjenim Američkim Državama

'Pet smo godina za redom putovali u Ameriku. Ove godine djeci istječe viza pa smo organizirali veliko putovanje od 2000 milja. Posjetili smo Los Angeles, Nacionalni park sekvoja, Las Vegas, Grand Canyon, Phoenix i Tucson. Zapravo sam se najviše veselio sekvojama jer sam kao mali vidio u enciklopediji članak o drveću kroz koje prolaze automobili i koje je najveće na svijetu. To me pratilo 40 godina i rekao sam idem tamo kad-tad. I sad sam to vidio, ali auti više ne voze jer smo ekološki svjesni. Prošli smo kroz pustinju na 50 stupnjeva Celzija', ispričao je za tportal Davor Meštrović.

U Las Vegasu su bili za vrijeme meča Mayweathera i McGregora. 'Kako su ulaznice 1200 dolara, kupio sam samo majicu', kaže omiljeno televizijsko lice.

Davor Meštrović Izvor: tportal.hr / Autor: Privatni album

'Super mi je gledati mjesta o kojima sam kao dijete sanjao i čitao u kaubojskim romanima. I svugdje, ali baš svugdje sretneš naše ljude!', objašnjava dobro raspoloženi Davor koji ne krije svoje oduševljenje ljudima, njihovim gostoprimstvom te prirodnim ljepotama.