IZLAZAK S DJECOM

Davor Meštrović ne prati modu kao njegova kći Marta

03.11.2016 u 15:01

  • +12

Nova kolekcija H&M i KENZO privukla mnogobrojne poznate osobe

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: John Pavlish

Bionic
Reading

Mnogi zaljubljenici u modu i kupnju u srijedu navečer uživali su u zagrebačkoj prodavaonici H&M na Cvjetnom trgu. Među brojim uzvanicima bili su i HTV-ovci koji su stigli s članovima obitelji. Uršula Tolj je u kupnju povela kćer Evu, a njezin kolega voditelj i urednik emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' Davor Meštrović novu kolekciju Kenzo X H&M razgledao je u društvu kćeri Marte i ostatka obitelji

'U mojim godinama djeca su ta koja nas nagovaraju gdje ćemo izaći', smije se Davor Meštrović. Kako njegova kćer Marta, studentica prve godine studija psihologije na Filozofskom fakultetu, voli modu, tako joj je ovaj put pravio društvo. On modu ne prati previše.

'Ne patim od trendova i dizajnerskih komada. Nekako sam više za bezvremensku modu, za odjeću koju ću moći nositi godinama, koja je in 1971., 1991. i 2017. godine', objasnio je Meštar. Četrdesetosmogodišnji voditelj i njegova godinu dana starija supruga Senka, stomatologinja, krajem rujna proslavili su dvadesetu godišnjicu braka. S 18-godišnjom kćeri Martom i tri godine mlađim sinom Nikolom uživaju u zajedničkim izlascima i druženjima.


Davor i Marta Meštrović

'Nedjelja je naš dan za obiteljske rituale - ispijanje kave, odlazak na misu, zajednički ručak', otkrio je. Sretna obitelj posebno uživa u zajedničkim putovanjima. Tako su se nedavno vratili iz San Francisca i Havaja prepuni dojmova i, naravno, suvenira.

'Kako djeca još godinu dana imaju vize za Ameriku, želja nam je da iduće godine posjetimo Las Vegas, Grand Canyon', kaže Meštar.

Kolekciju Kenzo X H&M došli su razgledatii njegova kolegica Uršula Tolj s kćeri Evom, Katarina Baban, Marija Borić, Miran Kurspahić, Edvin Liverić, Borut Mihalić, Ivana Mišerić, Iva Balaban, Sonja Kovač, Olja Vori te brojni drugi.