NASMIJAO REGIJU

Omiljeni glumac, 'majstor za viceve' objavio urnebesni video; evo što su mu poručili fanovi

26.09.2019 u 16:46

Bionic
Reading

Enis Bešlagić ne ustručava se podijeliti vlastito mišljenje na svojim profilima na društvenim mrežama. Voli pokazivati i crtice iz svog privatnog života, a ovog puta je ubijajući dosadu dok je čekao trajekt svoje pratitelje iznenadio snimkom iz auta

On je jedan od omiljenih glumaca po cijeloj regiji, koji je zahvaljujući dobrom smislu za humor, odavno stekao simpatije. I privatno voli razveseljavati sve oko sebe. Naravno, riječ je o Enisu Bešlagiću kojeg domaća publika trenutno može pratiti u serijama 'Naša mala klinika', 'Kriza' a uskoro i kao voditelja u RTL-ovu showu 'Superpar'.

Glumac je na Instagramu ispričao dobar vic, odnosno pošalicu koju je nedavno čuo. 'Znaš kakav ti je on čovjek? Kad dođe stani pani, e on pani', ispričao je glumac, a potom prasnuo u smijeh. Dobio je naravno mnoštvo zanimljivih komentara od toga da je 'ponos Bosne', da 'legenda ostaje legenda' do toga da je 'majstor za viceve'.

View this post on Instagram

😂 #nemamdvasrcajednozaljubavdrugozamržnju

A post shared by E N I S B E Š L A G I Ć 🎭 (@beslagicenis_jedini_pravi) on

Svojevremeno se 44-godišnji glumac požalio da se na Balkanu više ni s kim ne može pošteno našaliti jer ispada da ismijava neku nacionalnu ili vjersku skupinu, pa da itekako mora paziti kako razgovara s ljudima. 'Ako se pak našališ na vlastiti račun, opet se jave pripadnici tvoje nacionalne ili vjerske skupine i kažu da su se našli uvrijeđeni', izjavio je Enis.