od 26. do 28. kolovoza

Omiljene pjesme na jednoj od najljepših plaža Jadrana: Najveći hitovi ubrzo stižu na Sea Dance!

16.08.2022 u 10:21

Bionic
Reading

Planetarni i regionalni hitovi stižu ovog ljeta, od 26. do 28. kolovoza, na osmo izdanje Sea Dance festivala koje se održava na plaži Buljarica kod Budve!

Shouse, Mahmut Orhan, Dubioza Kolektiv, Konstrakta, Senidah, Mimi Mercedez, Who See, Crni Cerak, Tam, Micka Lifa, Kejt i Da Wreck za Sea Dancere su spremili hitove koji se pjevaju u glas, a Nina Kraviz, Anfisa Letyago, Mind Against, Coeus, Human Rias, Ilija Djokovic, Marko Nastić i mnogi drugi klupske himne za ples do ranih jutarnjih sati. Njihovi bezvremenski s razlogom zajedno broje vrtoglavih milijardu i pol streamova i pregleda!

Izvor: Društvene mreže

Na idiličnom jadranskom primorju pjesme koji su ih proslavile uživo će predstaviti australska senzacija Shouse, dvojac koji je do euforije doveo više desetina tisuća ljudi na ovogodišnjem Exitu, a sada ekskluzivno stiže u Crnu Goru po prvi put, kao i globalni hitmaker, producent i DJ Mahmut Orhan, koji će donijeti svoje megahitove direktno sa svjetskih top lista!

Jedna od najvećih globalnih zvijezda elektronske muzike Nina Kraviz, nakon četiri godine se vraća u predivnu uvalu plaže Buljarica, a uz nju tu su i jedan od najtraženijih dvojaca u elektronskoj glazbi današnjice, Mind Against, koji kom­bi­niraju techno i house, iz­nje­driv­ši ino­va­ti­van, me­lo­di­čan, mi­ni­ma­li­stič­ki, film­ski zvuk.. Anfisa Letyago, techno glas nove generacije, nakon odličnog prvog nastupa na ovogodišnjem Exitu, premijerno donosi mediteransku energiju i svježi zvuk i na Sea Dance festival. Svoje Sea Dance premijere imat će i predstavnik Afterlife labela Coeus i sjajni Human Rias, jedini izvođač u povijesti Exita koji je ove godine otvorio i zatvorio mts Dance Arenu! Na poznati teren vraćaju se veteran regionalne scene Marko Nastić i domaći predstavnik Drumcode labela Ilija Djokovic.

Veoma snažnu regionalnu postavu predvode najtraženije glazbeno ime Balkana Ana Đurić Konstrakta, najveći regionalni bend posljednjeg desetljeća Dubioza Kolektiv, najveće žensko balkansko trap ime Senidah, senzacija Crni Cerak, jedinstvena Mimi Mercedez, kao i svježa nova imena Tam, Micka Lifa i Da Wreck!

Hitovi koji će obilježiti ovogodišnji Sea Dance

'Love Tonight' dvojca Shouse broji preko 400 milijuna streamova, 11 milijuna Shazama i spada u Top 50 najstreamovanijih pjesama na Spotifyu! Pjesma se našla u top 10 singlova na top listama u Austriji, Belgiji, Francuskoj, Njemačkoj, Mađarskoj, Nizozemskoj i Švicarskoj, a nova pjesma 'Won’t forget You' je prati u stopu! Mahmut Orhan je pravu pomutnju na sceni napravio 2016. godine izbacivši hit 'Feel' (feat. Sena Sener), koja danas broji skoro pola milijarde pregleda i streamova na YouTube i Spotify, i uz koju se jednako entuzijastično pleše i danas. 'Feel', 'Fly Above' i Orhanovi ostali hitovi definitivno će rasplesati tirkiznu uvalu!

Do kakve euforije zna dovesti Nina Kraviz već odlično znaju fanovi Sea Dance festivala, ali i Exita i No Sleepa. 'Skyscrapers', 'Ghetto Kraviz', 'I'm Gonna Get You' samo su neke od traka koje je stvorila ova techno genijalka. U nevjerojatnim pjesmama za njom ne zaostaju ni Mind Against, a među njima su 'Gravity', 'Walking Away' i svježa 'Freedom'. Odličan niz nastavlja Anfisa Letyago novim singlom 'HAZE', zatim tu su 'Nisida' i 'Catch The Spirit'. Jedinstvenu glazbenu energiju Coeus je predstavio u izdanjima za Afterlife – 'Horizon', 'Rebirth' i 'Beyond Dreaming', a za Drumcode label isto je napravio Ilija Djokovic, s energičnim trakama 'Equilibrium' i 'Aura', kao i s pjesmama 'Vera' i '202X' za Filth On Acid.

Dubioza Kolektiv su najuspješniji glazbeni kozmopoliti regije, a na Sea Dance dolaze jači za odličan studijski album 'Agrikultura', objavljen početkom svibnja, ali bez sumnje njihova set lista proći će najveće hitove iz prebogate pjesmarice. Ana Đurić Konstrakta već mjesecima oduševljava publiku širom svijeta atipičnim zvukom pjesme 'In Corpore Sano', kojom je pobijedila na Euroviziji, a njima se dodaju i 'Nobl' i 'Mekano' iz projekta 'Triptih', kao i 'Neam šamana' i 'Žvake'. Neprikosnovena trap kraljica Senidah ponovo će zapaliti festival hitovima čija se popularnost ne smanjuje: 'Replay', 'Mišići', 'Slađana'. Vodeći crnogorski hip-hop dvojac Who See će Sea Dance osvojiti dobro poznatim hitovima„Naselje“ 'Đe se kupaš', 'Nemam ti kad', i mnogim drugim koje su postale apsolutni favoriti. Mimi Mercedez će moćnim bas linijama i kontroverznim stihovima atmosferu na Sea Dance festivalu dovesti do usijanja kroz pjesme 'Samo keš', 'Patike za trčanje', 'Kleopatra' i mnoge druge. Nova trap senzacija Crni Cerak u Crnu Goru donosi hitove kao što su 'CC1' i 'CC2', ali i novu stvar 'CC3', koju su prvi put izveli na Exitu i uz koju je desetine tisuća fanova skakalo na svaki beat.

Pop zvijezda u usponu i talentirana kantautorica Tam rasplesat će Sea Dance novim ljetnim hit singlom 'Pogana', ali i pjesmama s debitantskog EP izdanja 'Refleksija', dobro poznatim 'Žad', 'Brži od svega', i 'Aj ćao', dok treperica Micka Lifa donosi zapažene singlove kao što su 'Njiham', 'Naturale & Pure', i neizostavni 'Kardio'. 'Cure sa Balkana', 'Mikelanđelo' i 'Eva' (feat. Sajsi MC), samo su neke od hitova koje supertalentirana i svestrana mlada Kejt donosi u tirkiznu uvalu. Mladi barski hip hop sastav Da Wreck će otpuhati publiku pjesmama s albuma „Crkvice“ i „Sedam“, ali i singlovima 'Grizeldisimo' i 'Naše Djelo'.

Još regionalnih i domaćih izvođača pobrinut će se za vrhunsku atmosferu od 26. do 28. kolovoza, a među njima su: 84 BIT, Anjusic, Branko Vuković, Buba, Budo, CHBX, Došljak, Double Needle, Iks Oks, John K, Konatari, Lazar, Marko Pajković, Marko T, Mr. Lekka, Mr. Mips, Nessuno, OAK brothers, Sen Oliver, Pelzensers, Pim Secle, Rhudaman, Satie, Soc, SOFT 85, Stamina, Stanco, Starac, Straks, Vlado Božović i Vuk Đurišić.

Aktualna cijena festivalskih ulaznica za Sea Dance iznosi 270 kn. Jednodnevne ulaznice su dostupne po cijeni od 105 kn. Zbog velikog interesa još je u tijeku akcija 'Uzmi 4, zgrabi 5', kojom se uz kupljene četiri festivalske ulaznice peta dobiva na poklon. Ulaznice su dostupne preko festivalske stranice, kao i sustava Entrio.