tome se nitko nije nadao

Omiljena Turkinja iz 'Zlatnog kaveza' se pohvalila super vještinom

11.06.2024 u 20:23

Bionic
Reading

Afra Saracoglu već postigla niz uspjeha u glumačkoj, ali i manekenskoj karijeri, a u Turskoj se smatra trenutačno najtraženijom glumicom u televizijskoj industriji. U seriji 'Zlatni kavez' koju gledatelji prate na Novoj TV, oduševljava ulogom Sejran. Osim glumačkih očito ima talent i za glazbu

Afra Saracoglu nastavlja podizati prašinu, kako svojim ulogama, tako i privatnim životom. Zbog egzotične ljepote novinari je nazivaju turskom Adrianom Limom.

Domaći gledatelji su je upoznali u seriji 'Fazilet i njene kćeri' u jednoj od glavnih uloga. Tumačila je Edže, Faziletinu mlađu kćer koja je na sve spremna zbog slave i novca pa čak i udati se za čovjeka koji joj može biti otac.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Trenutno ju se može pratiti u jednom od najgledanijih programa u hrvatskom medijskom prostoru, turskoj uspješnici 'Zlatni kavez'. Već s 13 godina je počela raditi kao manekenka, a i danas je jednako krhke građe kao tada. Poznato je da je trenirala pucanje iz pištolja, a zna i spretno baratati s bubnjarskim palicama.

Naime, u najnovijoj objavi na Instagramu, s jednim videom svima je pokazala da bi komotno mogla biti u nekom bendu kao bubnjarica. Zasvirala je na partyju serije 'Zlatni kavez', a okupljeni su, što se može čuti na snimci, bili oduševljeni njezinim muziciranjem. Inače, Afra nije jedina 'glazbenica' u popularnoj seriji. Njezin kolega Emre Altuğ koji glumi Orhana, jedan je od najpopularnijih turskih glazbenika.