voli i glazbu

Tko je lijepa Turkinja, koja igra zločestu Zerin u seriji 'Zlatni kavez'

28.03.2024 u 06:05

Bionic
Reading

Toprak Sağlam 37-godišnja je slavna turska glumica koju gledatelji Nove TV prate u ulozi mame komplicirane Pelin. Čvrsta i pomalo zločesta žena ne bira načine ni sredstva kojima će je učiniti sretnom. Osim glume, strastveno se bavi glazbom

Za ovu je ulogu Toprak Sağlam morala dobiti više kilograma, što joj je, kako sama kaže, pomoglo da oživi lik majke, ali je isprva bila sumnjičava.

Evo što misli o popularnosti serije 'Zlatni kavez' i što je utjecalo na njezinu odluku da se uključi u taj projekt.

'Ima dobro napisan scenarij, dobro je režiran i odglumljen, pa ni nije čudo da je postao tako popularna serija. Igra je glavni faktor koji me privlači ovom poslu. Naš scenarist Barış Günger stvorio je scene kojih se ne mogu zasititi. Rad sa sjajnim timom i najvrjednijim majstorima svog zanata - kako ne bih pristala bili uključena?' kazala je glumica.

Rođena je 1985. u Istanbulu, a diplomirala je na kazališnom odjelu Konzervatorija Müjdat Gezen Art Center (MSM). Plesom se bavi 11 godina, a sjajno svira gitaru i pjeva.

'Želim pjevati, da note koje izlaze iz mog srca nastave dopirati do ljudi. Život mi je donio i još donosi sve o čemu sam sanjala. Ne biram između glazbe i glume jer oboje mogu raditi istodobno. Čini mi se kao da sam jedna osoba kad pjevam, a druga kada čujem zvuk kamere. Moje se stanice obnavljaju kad radim svoja oba posla. Dakle nikad ne bih mogla odabrati samo jedno', izjavila je. Sudjelovala je u brojnim projektima, a također je plijenila pozornost svojom ljepotom.

Toprak Sağlam Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Glumački debi imala je u seriji 'İlk Göz Ağrısı', koja je emitirana 2005. godine, a kasnije je glumila u filmovima kao što su 'Mehmed: Bir Cihan Fatihi', 'Duğum Salonu', 'Lokman', 'Kara', 'Detay', 'Osmanlı Tokadı' i mnogi drugi. Želja joj je glumiti u filmu poput 'Mad Maxa'.

Da se ne bavi glumom i pjevanjem, odabrala bi kuhanje kao profesiju. Dajući izjavu na tu temu, 35-godišnja turska ljepotica je ispričala: 'Svakako bih postala kuharica i otvorila restoran. Jako volim kuhinju. Kuhanje, stvaranje novih recepata, postavljanje stola za moje najmilije nešto je što obožavam.' Na društvenim mrežama također je vrlo 'živahna'.

'Aktivno koristim društvene mreže, ali prema svojim pravilima. Jako volim svoje pratitelje, a s nekima od njih čak imam direktan kontakt. Ponekad često objavljujem, ponekad se detoksiciram i ne pogledam ih tri, četiri dana. Postoje stranice o kinu, umjetnosti, modi i putovanjima koje pratim s velikim zanimanjem. Osim toga, nisam previše znatiželjna ni o čijem životu. To mi se ne čini ispravnim', poručila je.