bila je na kratkoj pauzi

Novi zapleti u 'Zlatnom kavezu': Hoće li Ferit ipak uspjeti vratiti Sejraninu ljubav?

24.05.2024 u 19:16

Bionic
Reading

Omiljena tuska uspješnica snimljena prema istinitoj priči koja je osvojila brojna srca gledatelja, vraća se na Novu TV s novim epizodama ispunjenim uzbuđenjem, intrigama i emotivnim trenucima. Napeti nastavci pratit će strastvenu i kompliciranu vezu između Sejran (Afra Saracoglu) i Ferita (Mert Ramazan Demir), donoseći neočekivane preokrete

Ljubavne nedaće koje prate mladi par Sejran i Ferita još od dana kada su se upoznali, svakim trenutkom sve su se više produbljivale, ali i komplicirale njihov odnos. Sad kad su oboje odlučili poći svojim putem, traumatična događanja ponovno ih zbližavaju.

Uskoro će gledatelji imati priliku vidjet kako se raspleo dramatičan obrat u kojem Sejraninom ocu Kazimu život visi o niti, a Ferit je odlučio napraviti sve kako bi ga spasio. Sve se dogodilo jer je Feritov otac Orhan odlučio natjerati Kazima da plati visoku cijenu. Ferit koji nije mogao stajati po strani u ovoj opasnoj situaciji, ušao je u veliku borbu da spasi Kazima.

  • +13
Serija 'Zlatni kavez' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Sejran koja je na rubu gubitka oca, odlučna je dati zasluženu kaznu onima zbog kojih je ovo doživio, ne znajući da iza svega stoji Orhan. Prisjećajući se teških trenutaka u kojima ga je otac podržavao u prošlosti, Ferit se svim silama trudi sakriti istinu od Sejran, a istodobno se intenzivno trudi spriječiti da mu otac ode u zatvor. Sejran je zahvalna Feritu što joj je spasio oca, ali ne odustaje od pokušaja da osveti oca. Kad Ferit dovrši sve pripreme da prokrijumčari svog oca u inozemstvo, Sejran će napraviti konačni korak.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr
sve osim nogometa