u najboljem društvu

Omiljena meteorologinja ima pune ruke posla: Evo što radi nakon što se oprostila od televizije

30.08.2020 u 23:09

Bionic
Reading

Dunja Mazzocco Drvar najavila je nedavno da se povlači s malih ekrana i kreće u borbu za održivi razvoj kod novog poslodavca. Nakon svih godina na televiziji, nastupila je, rekla je, želja za profesionalnim mirom. Mir joj svakako uvijek donosi njezina obitelj s kojima je provela zanimljiv vikend

Popularna RTL-ova meterologija godinama je 'vedrila i oblačila' s malih ekrana, a sada je hrabro je zakoračila u novu životnu fazu. Brojni gledatelji iznenadili su se kad je Dunja Mazzocco Drvar odjavila svoju zadnju vremensku prognozu.

Sada će sigurno imati više vremena za svoje najmilije s kojima je ovog vikenda udružila snage oko pripreme zimnice. 'Šalata miriše na šalšu', opisala je fotografije na kojima se vidi kako sa suprugom Vojislavom i kćeri Emom spravlja umak od rajčica.

Svoju novu poslovnu sreću pronašla je u Društvu za oblikovanje održivog razvoja. Riječ je o nevladinoj organizaciji koja se bavi održivim razvojem: energetskom tranzicijom, obnovljivim izvorima energije, energetskom učinkovitošću, smanjivanjem energetskog siromaštva, klimatskim promjenama, prilagodbama klimatskim promjenama. Zadnjih nekoliko godina Dunja je pokušavala teme klimatskih promjena provući kroz prognozu i smatra da je to ono čime se treba baviti sve jasnije, glasnije i sve više.