kakvo osvježenje

Omiljena Luce iz 'Kumova': Ana Uršula Najev promijenila frizuru

13.12.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Splitska glumica i pjevačica koja u seriji na Novoj TV ima glavnu ulogu temperamentne liječnice koja ljubuje s Jankom Gotovcem (Momčilo Otašević), nedavno se na društvenim mrežama oprostila od lika koji joj je donio popularnost. Sada se pohvalila novim imidžem

Ana Uršula Najev je na društvenim mrežama otkrila da joj je kraj 2023. godine donio još jednu veliku promjenu. Naime, podlučila se osvježiti frizuru, no svoju prepoznatljivu, dugu kosu nije skratila.

Samo ju je posvijetlila i ošišala šiške. 'Ups', poručila je lijepa Splićanka u srijedu dok je pokazivala svoj novi izgled kose na Instagram pričama. Na snimci se moglo vidjeti kako se osmjehuje, jasno dajući do znanja da je zadovoljna kako sada izgleda.

Glumicu nerijetko uspoređuju s Margot Robbie i Liv Tyler. 'Logično je da mi gode usporedbe s nadarenim, uspješnim i predivnim ženama, nema razloga za suprotno. Trudim se to ne doživljavati kao breme iako je činjenica da se u showbiznisu ženama teško praštaju talenti, uspjesi i ljepota, ali to je devijacija društva koja je teško ispravljiva. Stoga mislim da se time ne valja zamarati i da će kvaliteta uvijek uroditi plodom', ispričala je ranije za tportal.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Inače, uloga Luce Akrap u 'Kumovima' prva joj je velika uloga u nekom televizijskom projektu, a osim glumačke uspješno 'fura' i glazbenu karijeru.

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL