Glumica i pjevačica

Zvijezda serije 'Kumovi', Ana Uršula Najev: 'Mislim da kad žena voli samu sebe i prihvaća samu sebe i daje si prostor za poletjet za napredovat za naučit nešto novo'

30.08.2022 u 16:43

Bionic
Reading

Popularna dramska serija vraća se u utorak navečer Novu TV. Mnogim gledateljima je s početkom emitiranja, srca osvojila prelijepa Splićanka koja je dobila ulogu tvrdoglave i temperamentne doktorice opće prakse, Luce Akrap. Riječ je o njezinom prvom televizijskom projektu u kojem se sjajno snašla i u kojem uživa raditi

Ana Uršula Najev kaže da je jedva dočekala povratak na set serije 'Kumovi'. Smatra da je predugo vremena prošlo, i da kao što su gledatelji željni novih epizoda, tako su i glumci željni novih dogodovština na setu. Nedostajale su joj kolege i da radi.

Kad je riječ o njezinom liku Luce Akrap, otkrila je da je 'čekaju neke bitne odluke, koje će mora donijeti, ali da će se puno toga promijenit u njenom životu te da će je 'malo realnost 'plesnit''. Zbog te se uloge preselila u Zagreb. Izjavila je da je bila uplašena prije odlaska u Zagreb, jer je cijeli život bila u Splitu, radila po drugim gradovima i državama, ali uvijek na kratko. Priznaje da joj je u Zagrebu lijepo i ne da ne žalim zbog preseljenja nego je ono 'došlo u točno u pravom trenutku kad je trebalo obzirom na privatne situacije pa i poslovne'.

  • +4
Ana Uršula Najev Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

'Apsolutno sretna i ispunjena, ovo mi je jedan od najljepših perioda u životu. Mislim da kad žena voli samu sebe i prihvaća samu sebe i daje si prostor za poletjet za napredovat za naučit nešto novo, i još ako uz to ima partnera koji je podržava i voli onda, ali da je neophodno nije', izjavila je za In Magazin Nove TV.

Osim rada na seriji, čekaju je i filmske uloga, ali i koncerati budući da se glumica uspješno bavi i glazbom. S grupom Black coffi, u sklopu festivala 'Teatar pod zvijezdama' zapjevat će na Marjanau u amfiteatru 9. rujna a izvodit će jazz i soul. Prije glazbe, bavila se plesom i to od 6 godine života no kako je, objasnila je, krenula u srednju školu hobiji su samo krenuli otpadat. Kako je voljela kombinirati i glazbu i ples nedostajalo joj je nešto, a uvijek je bila ljubitelj kazališta', ispričala je. Prije dvije godine osvojila je nagradu Zlatni studio za Novo lice u kazalištu i to zahvaljujući ulozi Mary Warren u predstavi 'Kušnja' splitskog HNK-a.