besprijekorna izvedba

Ovo se rijetko vidi i čuje: Josipa Lisac zapjevala s glumicom iz serije 'Kumovi'

01.08.2023 u 11:17

Bionic
Reading

Naša legendarna umjetnica poznata je po tome što svesrdno podržava rad mladih glazbenika, nerijetko odlazi na razne koncerte, a o njima govori i u svojim medijskim istupima. Njezin susret s glumicom i pjevačicom Anom Uršuloma Najev rezultirao je zanimljivim duetom

Ana Uršula Najev, splitska glumica koja u 'Kumovima' ima glavnu ulogu Luce Akrap, uspješno se bavi i glazbom. Iza nje su brojni nastupi i sjajne izvedbe, a očito je svojim glasom osvojila i Josipu Lisac.

Splićanka je podijelila video koji je prenesen na i Instagram profil pjevačke dive. Zajedno su a capella zapjevale 'Ain't No Sunshine', a na snimci se može vidjeti koliko se Josipa oduševila glumičinom interpretacijom. 'Sada mogu umrijeti', poručila je Ana pored snimke koja je izazvala more komplimenata.

'Uzor mi je svaka individua koja me na bilo koji način impresionirala i inspirirala. Uzor mi je i imaginarna, bolja verzija mene kojoj težim', ranije je Ana Uršula Najev ispričala za tportal na temu glazbenih i pjevačkih uzora.

  • +3
Ana Uršula Najev Izvor: Cropix / Autor: Ante Cizmic / CROPIX

Tada je rekla da se 'u showbiznisu ženama teško praštaju talenti, uspjesi i ljepota', ali da je to 'devijacija društva koja je teško ispravljiva' te kako misli da se 'time ne valja zamarati i da će kvaliteta uvijek uroditi plodom'.