TEŠKI DANI

Omiljena američka komičarka otkrila da ima vrlo problematičnu trudnoću

30.11.2018 u 22:11

Bionic
Reading

U veljači se u tajnosti udala za kuhara Chrisa Fischera i to nakon svega nekoliko mjeseci veze, a onda je u listopadu slavna komičarka otkrila da će uskoro postati majka. Baš kad se sve posložilo kako treba za Amy Schumer počeli su problemi

Slavna američka komičarka Amy Schumer prije dva mjeseca obznanila je svijetu da u 38. očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Chisom Fisherom za kojeg se udala početkom godine nakon kratke veze.

Sreću zbog prinove Schumer nije krila ali budući da zbog godina spada u grupu starijih prvorotkinja, trudnoća se zakomplicirala.

Prije dva tjedna, glumica je hospitalizirana zbog bolesti hyperemesis gravidarum, stanja koje može dovesti do dehidracije i gubitka težine. Također jutarnje mučnine mnogo su učestalije nego kod ostalih trudnica.

'Zadnjih nekoliko dana bilo je zaista teško. Znam da je to samo privremeno ali svejedno je teško. Zato vas molim da objavljujete što više slatkih slika svojih mališana i označite me, to mi pomaže u ovom trenutku', napisala je Amy putem Instagrama svojim fanovima.

  • +5
Amy Schumer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia