SVE JE IZNENADILA

Tajno vjenčanje u Hollywoodu: Udala se Amy Schumer nakon samo pet mjeseci veze

16.02.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Poslije pet mjeseci veze američka komičarka i glumica Amy Schumer u utorak se tajno udala za kuhara Chrisa Fischera, a sada su u javnost izašli neki detalji ceremonije koja je mnoge iznenadila

Iako je njihovo vjenčanje bilo obavijeno velom tajne i održano daleko od očiju javnosti, stand up komičarka i glumica Amy Schumer samo tri dana poslije objavila je na Instagramu nekoliko fotografija tog važnog događaja.

Amy i uspješni chef Chris Fisher izrekli su 'sudbonosno da' u resortu u Malibuu pred najbližim prijateljima i obitelji. Na terasi hotela i s pogledom na ocean zakleli su se jedno drugome na vječnu ljubav nakon tek pet mjeseci veze.

Yup

Objavu dijeli @ amyschumer

Za tu prigodu 36-godišnjakinja je nosila vjenčanicu brenda Monique Lhuillier. Romantična bijela haljina A-kroja savršeno se uklopila u ovu opuštenu priču na plaži.

'Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Amy mi je jedno jutro poslala poruku i napisala da ju nazovem kada se probudim i da su se ona i Chris odlučili vjenčati. Odmah sam pomislila kako brzo moramo ići isprobati haljine', otkrila je za magazin People Amyna dugogodišnja prijateljica i stilistica Leesa Evans.

@robandlindsayweddings

Objavu dijeli @ amyschumer

Dodala je i kako su haljinu vrlo brzo odabrale jer je Amy točno znala što joj se sviđa. 'Htjela je da haljina prije svega bude udobna i da taj dan u njoj zaista može uživati. Uz nju je nosila ravne sandale. Sve je bilo vrlo jednostavno i toliko dobro. Toga dana izgledala je istinski sretna i mislim da su ona i Chris zaista jako zaljubljeni i da se vole', rekla je u nastavku Evans, a onda se nadovezala i na nakit kojeg mladenka toga dana nije imala mnogo.

'Ona zapravo ne voli nakit, ali prsten koji joj je Chris dao je prvi komad koji neće skidati sa sebe', zaključila je prijateljica friško vjenčane komičarke.

Budući da je vjenčanje došlo iznenada i naglo, obožavatelji su već počeli nagađati o razlozima održavanja, no Amy im je i na ta šuškanja jasno odgovorila putem društvenih mreža.

  • +5
Amy Schumer Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Dvije stvari... Ne, nisam trudna i ne hvala, ne trebaju mi darovi. Hvala ljudi na ponudama, ali razmislite o donaciji udruzi za zaštitu od oružja...', stoji u objavi poznate plavuše koja je ovim putem htjela upozoriti na problem pucnjava u američkim školama.

Inače, Schumer je u svibnju prošle godine prekinula vezu s Benom Hanischom, s kojim je bila godinu dana, a brzo nakon toga u njezin se život ušetao novopečeni suprug Chris.