SVE JE U DETALJIMA

Olivera Balašević pokazala dijeliće obiteljskog doma u dobro poznatoj novosadskoj ulici Jovana Cvijića

16.09.2021 u 12:18

Bionic
Reading

Baš sve u obiteljskom domu Balašević odiše duhom Vojvodine, pomno birani detalji pokazuju umjetničku crtu i Olivere, ali i pokojnog Đorđa Balaševića. Za tri dana navršit će se punih sedam mjeseci kako je novosadski kantautor preminuo, no sjećanje na njega ne blijedi

O svojoj ulici Jovana Cvijića u Novom Sadu, gdje je živio cijelog svog života, pokojni Đorđe Balašević napisao je i dobro poznate stihove koji se pojavljuju u njegovoj dobro znanoj pjesmi 'Neki novi klinci'.

Nakon njegove iznenadne smrti, koja je prije sedam mjeseci rastužila cijelu regiju, u kući je ostala živjeti njegova voljena Olivera, koja je odavno od nje napravila ono što se zove - dom.

Nježne i pastelne boje, ali i mnoštvo detalja s omiljenim vojvođanskim štihom, nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Iako vrata svog doma nije nikada u potpunosti otvorila znatiželjnoj javnosti, njezine pojedine objave na Instagram profilu otkrivaju dijeliće prostora u kojem je sretno živjela s Balaševićem i njihovo troje djece.

Tako je u kuhinji starinski drveni kredenac ukrašen čipkom na koji je poslagala razne staklenke, u spavaćoj sobi iznad kreveta je slika, ali i zavjese, dok na stepeništu zid krase stihovi Đorđa Balaševića 'Nedostaje mi naša ljubav'.

Dok je njezin suprug bio živ, Olivera Balašević je često pozirala i u dvorištu njihova doma, gdje su proveli najsretnije dane.

  • +3
Olivera Balašević, Đorđe Balašević Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL