Gledatelji su nestrpljivi

Oglasio se Šprajc i otkrio ime nove emisije i natuknuo što gledatelji mogu očekivati: 'Seks, politika i kriminal'

12.05.2022 u 11:33

Bionic
Reading

Popularni voditelj, jedno od zaštitnih lica RTL-ove informative već neko vrijeme intrigira javnost svojim novim projektom. Ranije je objavio izgled studija, a sada je napokon otkrio i kako će se zvati emisija

Zoran Šprajc otkrio je da je njegova nova emisija (koja bi se uskoro trebala početi emitirati) nazvana - 'Stanje nacije'. Uz objavu je dodao i nekoliko hashtagova: rtl, tv, show, politika, seks, kriminal.

Naravno, brojni pratitelji su se oglasili u komentarima, a zanimalo ih je na kojem će se programu emitirati nova emisija jer 'već dugo čekaju'. Podsjetimo, već nekoliko mjeseci radi na novom televizijskom projektu, a zadnje pojavljivanje u voditeljskoj i uredničkoj ulozi odradio je 22. veljače kad se oprostio od 'Direkta'.

Stanje nacije. Uskoro. #rtl #tvshow #politika #seks #kriminal

Objavljuje Zoran ŠprajcUtorak, 10. svibnja 2022.

'Što reći na kraju, najbolje ono što je jednom rekao Ćaća - ja sam svoju dionicu odradio, hvala i doviđenja. Idućih sedam godina ovu emisiju vodit će Mojmira Pastorčić. Budite uz nju kao što ste bili uz mene', pozvao je tada gledatelje i završio s 'Direktom'. Zasad se o emisiji ne zna puno detalja, tek da je riječ o svojevrsnom late night showu. Emmitirat će se jednom tjedno i to u terminu petkom od 22.15 sati.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX