na svoj način

Zoran Šprajc otkrio detalje nove emisije: 'Radimo, napredujemo, možda na kraju od svega i bude nešto'

11.03.2022 u 14:18

Bionic
Reading

Jedan od najomiljenijih televizijskih lica nedavno se oprostio od emisije ‘RTL Direkt’ koju je uređivao i vodio. Ali to nije značilo da se povlači s malih ekrana ne povlači. S ponosom je najavio kako će ova godina za njega profesionalno biti posebno izazovna, možda i nnajizazovnija dosad, a o detaljima novog projekta nije puno pričao

'Došao je red na novi programski projekt koji bi kao svojedobno i RTL Direkt trebao biti nešto potpuno drugačije u našem Informativnom medijskom prostoru. Riječ je o projektu koji će biti prilagođen mome uvrnutom pogledu na ljude i aktualne događaje, ali mnogo zahtjevnijem nego što je to Direkt. Izuzetno me veseli, ali me istodobno i prilično plaši jer je teren nepoznat i vjerojatno prepun mina, ali vrijeme je da se krene dalje i da se pomakne još jedna granica. Uostalom, ja sam od onih koji će radije poginuti u jurišu nego uvenuti u sigurnom zaklonu', rekao je Zoran Šprajc sredinom siječnja za RTL.

U najnovijoj objavi na Instagramu otkrio je djelić novog projekta. 'Od nove emisije zasad imamo samo vizual, a realno to je ipak najvažnije. Zezam se, radimo, napredujemo, možda na kraju od svega i bude nešto', našali se pored fotografije vizuala emisije.

Fanovi su mu poručili da neka se požuri s emisijom jer im nedostaje, poručili mu da je 'kralj novinarstva i demokracije', a najviše ih je zanimalo kad će započeti najavljeni projekt.

  • +3
Zoran Šprajc Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX