ZNAKOVITA PORUKA

Oglasila se i Danijela Martinović nakon prekida: 'Ljubav doista ne odustaje…'

11.05.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Nakon što su prošlog tjedna svi mediji prenijeli vijest kako nakon više od 24 godine zajedničkog života splitski glazbenici, Petar Grašo i Danijela Martinović više ne žive zajedno, poznata pjevačica stavila je znakovitu objavu na svoj Instagram profil

Trebala je to biti zahvala njezinim obožavateljima na Instagram profilu, zbog pogledanog broja puta njezinog najnovijeg spota za pjesmu znakovitog naziva 'Ljubav ne odustaje', koja je svjetlo dana ugledala nekako baš u vrijeme kada su se svi mediji u regiji raspisali o prekidu njezine dugogodišnje veze sa splitskim pjevačem Petrom Grašom.

No, nekako su mnogi iz svega toga iščitali kako je ona na taj način progovorila upravo o svom prekidu, ali i mogućoj pomirbi.

'Da ljubav doista ne odustaje, pokazali ste mi upravo vi... od kad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške... Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom.. hvala vam 322.238 puta', napisala je Danijela Martinović, a onda su se krenule nizati poruke podrške.

  • +2
Petar Grašo, Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Ivana Ivanovic/PIXSELL

'Predivna pjesma kao i ti. I nikada nemoj gubiti vjeru u ljubav jer ljubav je čudo i čarolija i ljubav ne odustaje', 'Prava ljubav nikad ne odustaje'... poručili su joj obožavatelji, a je li njezina ljubav s Grašom bila doista čudo i postoje li šanse za pomirbom, pokazat će vrijeme.