TALENTIRANA OD MALIH NOGU

Oduvijek je voljela mikrofon: Franka Batelić raznježila fanove videom iz djetinjstva

03.04.2018 u 19:17

Bionic
Reading

Ususret Euroviziji Franka Batelić podsjetila se svojih početaka na pozornici. Lijepa pjevačica, koja će ove godine pjesmom 'Crazy' predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, obradovala je svoje obožavatelje na Instagramu videom u kojem petogodišnja Franka radi svoje prve pjevačke korake

Za nešto više od mjesec dana Franka Batelić će u Portugalu predstavljati Hrvatsku na Eurosongu, a kao podsjetnik na dosadašnje glazbene uspjehe 25-godišnja pjevačica je na svom Instagramu odlučila podijeliti intiman video uradak na kojem prije 20 godina nepokolebljivo i poput pravog profesionalca pjeva jednu od svojih prvih solo dionica na pozornici.

Iz priloženog videa odmah se dalo naslutiti kako je simpatična Franka već s pet godina imala jasnu predodžbu čime se želi baviti kad naraste, što je kasnije još jednom potvrdila pobjedom u talent showu Showtime kada je imala svega 15 godina.

Video je oduševio Frankine obožavatelje, koji su primijetili kako pjevačica pjeva pjesmu 'Che sarà' na talijanskom jeziku, što nije nimalo lak zadatak za jednu petogodišnju djevojčicu, pa je Franka izazvala erupciju oduševljenih komentara.

'Uljepšala si mi dan, rođena za binu, glazba u genima', glasili su samo neki od komentara ispod videa, a Franka je svim svojim pratiteljima poručila da se 'uvijek nastoje truditi i čuvati ono dijete u sebi', kao i da 'nikad ne izgube iskru, ma koliko god okolnosti postale otežavajuće'.

  • +4
Franka Batelić snima eurovizijsku razglednicu Izvor: Promo fotografije / Autor: Siniša Bevanda