U VEZI S ASHLYN HARRIS

Odustala od muškaraca: Nakon razvoda Sophia Bush sreću pronašla s nogometašicom

18.10.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Američki mediji raspisali su se o novoj ljubavi glumice Sophije Bush, koju hrvatski gledatelji najviše pamte po seriji 'One Tree Hill'. Nakon dva propala braka ovoga je puta sreću pronašla sa zvijezdom američkog nogometa, Ashlyn Harris, koja iza sebe također ima brak

Ako je vjerovati američkim medijima i dobro upućenim izvorima, glumica Sophia Bush i zvijezda američkog nogometa Ashlyn Harris su u ljubavnoj vezi i to nakon što su obje u kratkom razdoblju okončale brakove - Harris s nogometašicom Ali Krieger, s kojom je bila četiri godine u braku, a Bush od svog drugog supruga Granta Hughesa nakon samo 13 mjeseci.

Dobro upućeni izvori sve su detalje odmah ispričali tabloidima, a prema saznanjima Page Sixa, među njima je zaiskrilo kada su obje sudjelovale na panelu na jugu Francuske, u organizaciji Cannes Lions International Advertising Festival, održanom još u lipnju.

Nakon toga su mjesec kasnije fotografirane zajedno na La Copa Mundial Femenina, no na prvom su službenom spoju bile tek prije nekoliko tjedana. Bile su tada u društvu Stacy London i njezine djevojke Cat Yezbak, uživajući u showu Chelsee Handler u New Yorku.

Ashlyn Harris iza sebe ima brak s kolegicom sa sportskih terena, Ali Krieger, s kojom je bila u vezi od 2010. godine, da bi devet godina kasnije prvo imale zaruke, a potom se i vjenčale u Miamiju. U veljači 2021. otkrile su da su posvojile kćer Sloane Phillips Krieger-Harris, a u kolovozu 2022. i sina Oceana Maevea Kriegera-Harrisa. 19. rujna 2023. Harris je podnijela papire za razvod.

S druge strane, glumica koja se proslavila se ulogom Brooke Davis u teen seriji 'One Tree Hill', ima iza sebe dva bračna brodoloma. Brak 41-godišnje Sophie Bush i tadašnjeg kolege u tinejdžerskoj hit seriji Chada Michaela Murryja trajao je samo pet mjeseci od vjenčanja u travnju 2005.

Sophia Bush Izvor: Profimedia / Autor: Soul Brother / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ljubavnu sreću dugo je tražila, a činilo se da ju je pronašla u poduzetniku i filantropu Grantu Hughesu, s kojim je deset godina bila prijateljica da bi tijekom pandemije njihove veza prerasla u romantičnu.

Zaručili su se u kolovozu 2021. na jezeru Como u Italiji. Za mjesto vjenčanja odabrali su Tulsu, Oklahoma, kako bi predstavili vođe kulturnog centra Greenwood s kojima surađuju, ali i kulturnu renesansu koja se tamo događa, a lijepa je brineta na svadbenoj svečanosti promijenila tri senzacionalne haljine.

Glumica je vijest o razvodu objavila samo sedam tjedana nakon što je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na prvu godišnjicu braka nazvavši to najboljom odlukom u životu.