nikako da to napravi

Odugovlači: Brad Pitt još nije upoznao djecu s Ines de Ramon

06.10.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Oskarovac i dizajnerica nakita još ne žive zajedno, a navodno je slavni glumac fokusiran na budućnost s 27 godina mlađom partnericom. No, još se 'ne žuri' upoznati svoju djevojku sa svojom djecom

'Nije da on ne voli Ines, nego samo želi da još neko vrijeme prođe i da će veza potrajati prije nego što poduzme taj veliki korak', rekao je insajder za US Weekly u ponedjeljak. Izvor je dodao da je 'veza' para jača nego ikada, a dizajnerica nakita postala je čak 'vrlo bliska' s najužim krugom prijatelja oskarovca.

No, kada je njegova obitelj u pitanju, navodno ne želi 'požurivati stvari osim ako se ne odvijaju spontano'.

Brad Pitt s bivšom suprugom Angelinom Jolie ima šestero djece - 22-godišnjeg Maddoxa, 19-godišnjeg Paxa, 18--godišnju Zaharu, 17-godišnju Shiloh i 15-godišnje blizance Vivienne i Knoxa. I dok je 'tijekom godina izlazio s nekoliko žena', nijedna od njih nije upoznala njegovu djecu, kazao je insajder. Pitt smatra da su djeca proživjela veliki stres zbog njihove rastave pa zbog toga želi biti siguran da je veza s de Ramon ozbiljna.

  • +3
Brad Pitt Izvor: EPA / Autor: CAROLINE BREHMAN

Za ljubavnu romansu 59-godišnjeg glumca i 30-godišnje dizajnerice nakita saznalo se u studenom. Od tad se bez problema pojavljuju u javnosti te ne skrivaju svoju novu romansu. Inače, Pitt je bio velika potpora svojoj novoj djevojci Ines de Ramon dok je prolazila kroz razvod od bivšeg Paula Wesleya, zvijezde 'Vampirskih dnevnika'.

  • +9
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia