sentimentalna ogrlica

Ovom romantičnom gestom lijepa Ines de Ramon iskazuje ljubav Bradu Pittu

25.08.2023 u 22:34

Bionic
Reading

Lijepa 30-ogodišnjakinja iskazala je ljubav slavnom glumcu noseći ogrlicu s njegovim inicijalima u vrijednosti od 1900 dolara

Ines de Ramon vješto izbjegava istupanje u medijima i davanje bilo kakvih komentara na temu veze s Bradom Pittom, gotovo skrivajući činjenicu da je par u vezi gotovo godinu dana.

Ipak, njihovu ljubav odlučila je obilježiti romantičnom gestom nošenja privjeska s inicijalom holivudske ikone, malenim slovom 'B'.

Sentimentalnu ogrlicu nosila je prilikom šetnje sa psom, noseći je uz ležernu monokromatsku kombinaciju croppanog topa, širokih crnih hlača i trendi bijelih tenisica.

Lijepa 30-godišnjakinja inače je potpredsjednica brenda luksuznog nakita Anita Ko, koji je zaslužan za izradu ovog privjeska procijenjene vrijednosti od 1900 dolara.

I dok je komentare zaljubljenog para o napretku njihove veze nemoguće dobiti, izvori za Page Six potvrdili su kako njihov odnos jača iz dana u dan te kako istinski uživaju u zajedničkom vremenu.

  • +5
Ines de Ramon Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se navodno zbližio i zbog sličnih životnih izazova jer je Ines de Ramon prošlog rujna okončala brak s glumcem Paulom Wesleyjem, a Brad Pitt i dalje bije pravnu bitku u brakorazvodnoj parnici s Angelinom Jolie.