Cineplexx

Održana premijera filma 'Hotel Transilvanija 3'

  • +28
  • +25

Održana premijera filma 'Hotel Transilvanija 3'

Izvor: Continental film / Autor: Zlatko Lugaric

Jeste li spremni za njihove praznike?

Čak dvije premijere animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju' održale su se u kinima Cineplexx City Center one Zagreb East i Split jer - najčudovišniji praznici su počeli!

Uz projekciju ovog trećeg nastavka animiranog hita 'Hotel Transilvanija' posjetitelji su uživali u pravoj transilvanijskoj zabavi uz druženje s ekipom i maskotama iz filma, piće dobrodošlice i još pregršt dječje zabave koja je razveselila one najmlađe ali i njihove roditelje.

Premijeri su se pridružili i glumci koji su sudjelovali u sinkronizaciji filma te osobe iz svijeta medija, filma, glazbe...između ostalih i Dražen Čuček, Goran Grgić, Iris Androšević Pinjuh , Žanamari Lalić, Zoran Pribičević, Damir Hoyka, Kristina Đanić i mnogi drugi.

Izvor: Društvene mreže

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) diljem svijeta, u trećem nastavku naziva 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju' podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

 Animirani film 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju' u kinima od 12.7.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!