NOS ZA BIZNIS

Odrasla je u imućnoj obitelji, a svoje je bogatstvo stekla manekenstvom: Za razliku od brojnih vršnjaka, Cara Delevingne izuzetno pametno ulaže svoje milijune

09.06.2020 u 16:06

Bionic
Reading

Cara Delevingne u modni je biznis ušetala kao tinejdžerka, a danas je na vrhu liste najbolje plaćenih britanskih modela. Iako ističe da je oduvijek zapravo htjela biti glumica, izgleda da se ova 27-godišnjakinja najbolje snalazi u skupocjenom biznisu s nekretninama

Cara Delevingne dolazi iz vrlo bogate obitelji. Njezin otac Charles Hunter potomak je nekadašnjeg viscounta, te uspješan u svom biznisu s nekretninama. Majka Pandora Delevingne također dolazi iz plemićke obitelj te je vrlo cijenjeno ime u visokim britanskim krugovima.

No, 27-godišnja Cara, svoje je bogatstvo od ukupno 28 milijuna funti stvorila sama. Od 2013. bavi se modelingom i manekenstvom, a posljednjih je godina nešto više prisutna u glumačkim vodama.

‘Gluma je zapravo ono čime sam se od malena željela baviti. U svijetu modelinga zapravo najviše me smeta što nemam prilike izraziti se. Publika ne može ćuti što ja imam za reći i pokazati’, rekla je nedavno.

No, unatoč njezinu stavu, neosporno je da joj je upravo ta profesija donijela najveće zarade i današnji celebrity status u svijetu.

Za razliku od svojih brojnih kolegica s piste te svijeta showbiznisa, ova je uspješna Britanka odavno krenula ulagati u nekretnine. Tu se zapravo krije njezino najveće carstvo.

Njezina kompanija Cara & Co u 2018. je godini imala prihod od 21,6 milijuna funti, dok je samo godinu ranije imala tek 12,7 milijuna na računu. Prema pisanju britanskih medija, Delevingne mudro ulaže svoj novac u nekretnine diljem svijeta. Vlasnica je skupocjenog doma u Kaliforniji koji je kupila od glumca Jereda Leta za 1,5 milijuna funti i preuredila u eklektičnom stilu. Osim toga vlasnica je gregorijanske građanske kuće u zapadnom, elitnom dijelu Londona.

SKRIVENA OAZA

Poznate sestre kupile luksuzan dom holivudskog glumca

Pogledaj galeriju

Uz to, Cara sjedi na čelu obiteljske kompanije Harvey White Properties Ltd u kojoj su aktivni članovi njezine sestre Poppy i Chloe te otac Charles. Pozitivan primjer mlade sposobne osobe šalje i urednim plaćanjem poreza državi. Za samo protekle dvije godine njezin porezni račun stajao je 3 milijuna funti.

Kada ne investira u nekretnine, ova se mlada glumica i manekenka voli počastiti dobrim odmorom, a ne škrtari ni kada su u pitanju prijatelji kojima često voli ugoditi. Nedavno je s grupom prijateljica unajmila luksuzni, kraljevski apartman u Meksiku, gdje boravak po danu za jednu osobu stoji gotovo 6,000 funti.