IMA SE ČIME POHVALITI

Odmor na privatnoj luksuznoj jahti: Georgina Rodriguez pokazala atribute kojima je zavela najboljeg nogometaša današnjice

03.08.2020 u 13:33

Bionic
Reading

Nakon kratke pauze od objava iznimno provokativnih ljetnih fotografija, zaručnica Cristiana Ronalda ponovno je aktivna na društvenim mrežama. Ova atraktivna Španjolka ima se čime pohvaliti pa to nema namjeru skrivati

Da bira izuzetno oskudne kupaće kostime koji više otkrivaju nego skrivaju, Georgina Rodriguez već nam je itekako dala do znanja. Zato njezina posljednja objava ni ne treba čuditi, ali svaki golišavi trenutak ove mlade Španjolke ne prolazi nezamijećeno.

Djevojka koja je uspjela zavesti najvećeg zavodnika u nogometnim krugovima, Cristiana Ronalda te mu podarila kćerkicu Alanu Martinu, i ovoga je ljeta uživala na luskuznom brodu svoga budućeg supruga.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🧜🏽‍♀️

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je s djecom svog zaručnika te slavnim sportašem plovila po Mediteranu, a pritom je svakodnevno mijenjala kupaće kostime koji su istaknuli njezine seksi atribute.

Ovoga puta s ukupno 19 milijuna ljudi iz cijeloga svijeta koji ju prate na Instagramu, Rodriguez je odlučila podijeliti fotografije u ljubičastom dvodijelnom kostimu dok se izvijala na prednjem dijelu broda i to na dasci za skakanje.

Glavu i lice ova je 26-godišnjakinja od jakog sunca zaštitila bijelim šeširićem.

Figuru kakvom se pohvalila na fotografijama, Georgina može zahvaliti predanom trudu, radu i vježbanju koje ne preskače čak ni na godišnjem odmoru. Svoj set vježbi redovito pokazuje svojim Instagram obožavateljima.