ZNA DA DOBRO IZGLEDA

Georgina Rodriguez ne prestaje provocirati fotografijama s leđa, ali i snimkama s luksuzne jahte na kojoj boravi

21.07.2020 u 10:32

Bionic
Reading

Zaručnica jednog od najpopularnijih i najboljih nogometaša današnjice, Cristiana Ronalda, itekako je svjesna svog dobrog izgleda, kojem posvećuje puno pažnje

Georgina Rodriguez dobro zna da je njezino tijelo uvijek pod povećalom javnosti, stoga sate provodi u teretani kako bi bila u top formi, a najviše pažnje posvećuje svojoj stražnjici koju rado ističe, što tanga kupaćim kostimima, što uskim haljinama.

Iako u posljednjoj objavi na Instagramu nije bila u kupaćem kostimu, već crvenoj haljini koja prati liniju tijela i ne dopušta nedostatke, Georgina je i njome privukla veliku pažnju. A kako i ne bi kada je pozirala na krevetu sa stražnjicom u prvom planu, dok preko ramena uživa u mirisu crvene ruže.

Zalizane kose, Georgina Rodriguez ovlaš se naslonila na jastuke na kojima su inicijali - C & G, odnosno Cristiano & Georgina, a osim svojih fotografija, s obožavateljima, kojih je na Instagramu više od 19 milijuna, podijelila je i snimke s luksuzne jahte na kojoj boravi, točnije apartmana jahte.

Ono što ostavlja bez daha pogled je iz kreveta, budući da se sa strane pružaju veliki prozori u ravnini mora, pa je osjećaj tijekom plovidbe neopisiv. Odmah uz prozor postavljena je i skupocjena Hermesova torbica, kojih Georgina Rodriguez, u svom ormaru, ima nekoliko.