ROMANTIKA U DVOJE

Odmor na Havajima uoči 17 godišnjice braka: Evo u čemu je tajna sretne ljubavi Julie Roberts i Dannyja Modera

30.04.2019 u 16:13

Bionic
Reading

Putovanje u dvoje barem jednom godišnje za ovaj je par postala svojevrsna tradicija koje se striktno drže već dugi niz godina. Julia Roberts i njezin suprug Danny Moder trenutno uživaju na Havajima, a sve je u znaku ljubavi jer bliži se njihova 17. godišnjica braka

Prije nekoliko dana Julia Roberts i Danny Moder otputovali su na Havaje kako bi se odmorili od obveza, djece, žurbe i malo posvetili jedno drugome. Svojevrsna je to uvertira u njihovu veliku 17. godišnjicu braka u kojem su od srpnja 2002. Par odsjeda u vlastitoj vili koju posjeduje na otoku, a paparazzi fotografi uhvatili su ih tijekom odmaranja na pješčanoj plaži kada su uživali u ljubavnom zagrljaju.

Ljubav ovog samozatajnog para imala je vrlo trnovit početak. 'Momentalno sam se zaljubila u njega. Željela sam biti s njim. Nisam mogla prestati razmišljati o njemu, a znala sam da ću biti u problemu', opisala je Roberts jednom prilikom svoj susret s tada pomoćnim kamermanom Moderom koji je bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

Njihov je susret bi sudbinski i potpuno je promijenio do tada umišljenu i razmaženu glumicu. Iako im konstantno previđaju nesretan kraj i razvod, čini se da se 51-godišnja Julia i godinu dana mlađi Danny ne bi složili s time. Fotografije s njihova prošlogodišnjeg odmora u Rimu kada su uživali u romantičnim večernjim šetnjama također ne idu takvim napisima tome u prilog.

  • +3
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Vjerujem da su dvije osobe povezane srcem, stoga nema veze gdje se nalaziš, tko si niti što radiš - ne postoje prepreke ako je ljudima suđeno da budu zajedno', kazala je jednom prilikom zgodna glumica, a vrlo često naglašavala je kako je Danny ljubav njezina života i smisao istoga.

Par zajedno dijeli troje dječice, blizance Phinnaeusa i Hazel i mlađeg sina Harryja. Nikada nije krila koliko je žarko htjela postati majka, ali začeće nije išlo baš glatko. Par se već pripremao posvojiti dijete, a onda je Julia saznala da je trudna. Zbog toga majčinstvo nikada nije shvaćala olako, već kao dar.

  • +35
Julia Roberts i Danny Moder Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Jednostavno ne mogu dočekati da postanem majka i da primim to malo stvorenje u svoje naručje', rekla je netom prije nego je po prvi puta postala majka. Brak u kojem je punih 17 godina iz temelja ju je promijenio, te često ističe da ne bi bila osoba kakva je danas da nije upoznala kamermana Dannyja.

'Imamo ova tri ljudska bića koja su potpuni odraz ljubavi koju imamo jedno prema drugome ... Rekla bih da su naši idealni dani oni tipični dani.. uz Dannyja i nogomet.'