prizori za pamćenje

One su otvorile sezonu kupanja: Sandra Bagarić objavila je fotografiju iz mora, a u plićak je uskočila i Tončica Čeljuska te poručila: 'More uvik spasi'

14.05.2022 u 19:10

Bionic
Reading

Toplo i lijepo vrijeme mnoge je navelo da slobodno vrijeme provedu na otvorenom, a voditeljica i urednica HRT-ove emisije 'U svom filmu', Tončica Čeljuska nije odoljela predivnom Jadranskom moru pa je palo i prvo ovogodišnje kupanje. A sezonu kupanja otvorila je i Sandra Bagarić

Jedno od najprepoznatljivijih i najomiljenijih televizijskih lica gledatelji trenutno mogu pratiti u hvaljenom talk showu 'U svom filmu', a Tončica je uzela kratki predah od užurbanog svakodnevnog raspored i vrijeme posvetila uživanju.

Otputovala je u Dalmaciju, rodnu joj Bašku Vodu, a na svom Instagram profilu objavama je otkrila kako uživa. Naime, baš kao prava zaljubljenica u more i rodnu Dalmaciju, koja ne može dočekati početak ljeta, Tončica je odlučila da je vrijeme za prvo ovogodišnje kupanje te je i službeno otvorila sezonu.

Odjenula je crveni badić i uskočila u plićak, a osmijeh na njezinom licu otkrio je koliko uživa.

  • +3
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

Nakon toga Točica je objavila selfie s plaže, a uz fotografiju je napisala: 'More uvik spasi. Život krade, more vrati. Vrime prođe, al' stoju sati. Tu san dite, to me hrani.' Riječi pjesme Dite klape Libar te prizor Tončice na plaži njezin obožavateljima se svidio pa su je i nagradili nizom pozitivnih komentara.

Hrabrost je pokazala i poznata operna pjevačica i glumica Sandra Bagarić koja je također otvorila sezonu kupanja. Također u crvenom badiću Sandra je uskočila u more, a na svom Facebooku profilu se pohvalila s dvije fotografije.