5.COM S DANIELOM

Odgođeno snimanje talk showa Daniele Trbović, s HRT-a otkrili razlog

25.11.2020 u 11:17

Bionic
Reading

Gotovo u posljednji tren otkazano je snimanje popularnog HRT-ovog showa '5.com s Danielom', a razlog je i više nego opravdan. Zbog kontakta sa covid pozitivnom osobom, omiljena voditeljica našla se u samoizolaciji, a snimanje bi trebalo biti nastavljeno već idućeg tjedna

Prema pisanju Večernjeg lista, ovog petka, 27. studenog 2020., na Prvom programu HTV-a neće se emitirati popularni HRT-ov talk show '5.com s Danielom' iz razloga što je voditeljica Daniela Trbović zbog kontakta s pozitivnom osobom u samoizolaciji.

Kako su poručili s HRT-a, nadaju se kako će se idućeg tjedna nastaviti uobičajeno snimanje i emitiranje popularnog talk showa, koji se održava pod epidemiološkim mjerama.

  • +3
Daniela Trbović Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas / CROPIX

'S maskama smo u svim radnim prostorima i u studiju tijekom probe. Za vrijeme snimanja ih nemamo, ali zato smo u ovu sezonu ušli bez publike i razmjestili, proširili pozornicu za glazbenike. Gosti i ja smo na udaljenosti koja je veća od propisane. Odgovorni smo i oprezni', otkrila je nedavno za Večernji list Daniela Trbović.