s potpisom coppole

Od učionica do Gracelanda: Stigao je službeni trailer za film 'Priscilla'

05.10.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Film koji je rađen po memoarima 'Elvis i ja' uskoro stiže u kina, a sada je izašao i službeni trailer koji gledateljima pokazuje kako se Cailee Spaeny snašla u ulozi Priscille, prvoj zapaženijoj ulozi kojom se može predstaviti širem gledateljstvu

Film koji gledateljima donosi priču o 14-godišnjoj djevojčici koja se zaljubila u rock zvijezdu konačno stiže u kina, a sada je stigao i trailer koji gledateljima daje kratak uvid u ono što ih očekuje. Redateljica Sofia Coppola u film je pretočila odnos koji je ostao jedna od najpoznatijih ljubavnih priča iz svijeta poznatih, a glavnu riječ dala je Jacobu Elordiju i Cailee Spaeny.

U nešto manje od dvije minute gledateljima je predstavljen isječak koji pokazuje kako se život 14-godišnjakinje transformirao u život supruge koja prati Kralja Rock 'n' rolla, a svima je jasno da, iako zvuči idilično, stvarnost 'oduzetog djetinjstva' i nije takva idila.

Priscilla | Official Trailer HD | A24 Izvor: Društvene mreže / Autor: A24

Od učionica do Gracelanda, Priscilla je prešla putovanje tijekom kojeg je mlada djevojka evoluirala u modnu ikonu i mladu majku koja se nosila s opasnostima slave i turbulentnim promjenama raspoloženja njezina muža. Film se temelji na Priscillinim memoarima 'Elvis i ja', a nakon gledanja filma u Veneciji Priscilla je priznala da joj nije bilo lako gledati svoju priču na kino platnu.

'Vrlo je teško sjediti tamo i gledati film o vama, o vašem životu i o vašoj ljubavi', rekla je 78-godišnjakinja.

'Priscilla' je premijerno prikazana na Venecijanskom filmskom festivalu usred štrajka glumaca, a film je bio izazovan za Sofiju Coppolu koja je stvorila nezavisan film ograničenog budžeta, a uz to odbijeno joj je i korištenje Elvisove glazbe koja bi upotpunila film i čitav duh vremena.

Ove je godine u utrci za najpoznatiji i najprestižniji zlatni kipić bio i film o Elvisu, a Austin Butler koji je utjelovio kultnog pjevača bio je nominiran u kategoriji najboljeg glumca u glavnoj ulozi.

VANITY FAIR PARTY

Nema tko nije bio na oskarovskoj zabavi godine: Slavne ljepotice u zavodljivim kreacijama pokazale i previše

Pogledaj galeriju