glazbeni događaji

Od povratka Rihanne i Beyonce na pozornice do nastupa Billie Eilish u Budimpešti: Što nas sve očekuje u 2023.?

03.01.2023 u 06:48

Bionic
Reading

Nakon što se 2022. svijet počeo vraćati u normalu ova godina donosi zabavne događaje koji će obogatiti glazbenu scenu i razveseliti obožavatelje ovih zvijezda diljem svijeta. Veliki festival u Budimpešti okupit će isto tako velika imena, Rihanna se konačno vraća na pozornicu, a turneje pop diva donijet će pravi show

Nakon 'najluđe noći' krećemo s planiranjem godine u koju smo lagano zakoračili. Planiramo postati bolji prijatelji, partneri, članovi obitelji. Zapisujemo ciljeve, osobne i poslovne. Iako bi mnogi rekli da je riječ o praznovjerju, nova godina mnogima je šansa za novi početak. Baš kao što svaki ponedjeljak označava neku novu šansu, početak godine mnogima ulijeva nadu.

U 2023. godini očekuju nas razni zanimljivi događaji. Nakon lockdowna uzrokovanog pandemijom sve se otvorilo i svijet se vraća u normalu pa mnogi već planiraju gdje će se zabavljati i kako izvući maksimum od ove godine.

The Eras Tour

U drugoj polovici 2022. godine izašao je album, a u ovoj kreće i turneja popularne pjevačice Taylor Swift. Njezini obožavatelji sigurno su jako uzbuđeni jer već pet godina nije imala turneju pa će ovo biti savršena prilika da ju čuju uživo te dožive njezine pjesme i koreografije uz vrhunsku scenografiju i rasvjetu. Album je ostvario uspjeh, o njemu se govorilo na svakom koraku, obožavatelji su tražili skrivena značenja svake pjesme, a Swift je uživala u velikoj pozornosti fanova i odlučila je nagraditi koncertima, o kojima će se sigurno dugo pričati.

Taylor Swift - Anti-Hero Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

The Renaissance Tour

Svi su dugo očekivali nove pjesme Beyonce, a uz novi album stiže velika glazbena turneja. Slaveći svoj sedmi studijski album 'Renaissance', pjevačica je najavila da će ga promovirati koncertima. Njezino putovanje kreće u ljeto 2023., a lokacije još nisu poznate. Ipak, ne sumnjamo da će ulaznice planuti u roku od sekunde.

Poluvrijeme Super Bowla

Najveći sportski događaj u Americi uvijek donese i pravu glazbenu poslasticu. Nakon što je godinama izbivala s pozornica, posvetila se kozmetici, a odnedavno i majčinstvu, deveterostruka dobitnica nagrade Grammy Rihanna pjevat će tijekom poluvremena ove velike manifestacije. Samo će vrijeme pokazati hoće li RiRi izvesti neku novu pjesmu tijekom svog nastupa ili će fokus ipak biti na starim hitovima.

Sziget festival

Prvi veliki Sziget festival održan je 1993. godine pod nazivom Diáksziget (Studentski otok). Organizirali su ga entuzijastični amateri i volonteri, a već prva godina ostvarila je uspjeh, unatoč svim izgledima. Ovogodišnje trideseto izdanje velikog festivala održava se od 10. do 15. kolovoza, a ugostit će Billy Eilish, Florence + The Machine, američki bend Imagine Dragons, popularnog DJ-a Davida Guettu te mnoge druge.

AMERICAN MUSIC AWARDS

Zavodljivi prorezi dominirali glamuroznim izdanjima poznatih ljepotica

Pogledaj galeriju