KATY PERRY

Od poroda je dijeli još samo malo: Jednodijelni kupaći kostim istaknuo trudnički trbuh slavne pjevačice

17.07.2020 u 10:04

Bionic
Reading

Katy Perry osvanula je na naslovnicama svih svjetskih tabloida nakon što je najpoznatijom plažom u Kaliforniji prošetala u kupaćem kostimu svega nekoliko dana prije poroda

Pjevačica Katy Perry svaki bi čas trebala roditi svoje prvo dijete koje čeka s glumcem Orlandom Bloomom. Dane pred porod poznata Amerikanka krati na različite načine.

Sunčane i vruće ljetne dane odlučila je iskorititi kako bi se rahladila u oceanu. Otišla je s prijateljicom na najpoznatiju kalifornijsku plažu Malibu te uskočila u jednodijelni kostim boje fuksije koji je naglasio njezin poveći trudnički trbuh.

Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Jako sam uzbuđena zbog dolaska prinove. Zapravo ova pauza od svega zbog pandemije dobro mi je došla da posložim prioritete. Jako se veselim dolasku bebice i provođenju vremena kod kuće s najdražim ljudima. Tek tada shvatite kako vam je malo zapravo potrebno za sreću', rekla je u svom posljednjem intervjuu Katy Perry.

Inače, njezin partner Orlando Bloom već ima devetogodišnjeg sina sa bivšom suprugom, modelom i manekenkom Mirandom Kerr.