SKLADAN PAR

Od ludih tuluma na Zrću do bajkovitog vjenčanja u Istri: Vedran Ćorluka odmah je znao da je Franka ona prava

21.07.2018 u 08:14

Bionic
Reading

Prije šest godina u ovo vrijeme Vedran Ćorluka partijao je na Zrću i sasvim nenadano upoznao tada 20-godišnju Istrijanku koja mu je zarobila srce. Franki Batelić pošlo je za rukom ono što nije nijednoj do sada. Najpoželjnijeg neženju među hrvatskim nogometašima svojim je šarmom oborila s nogu, a danas će njihova ljubavna priča doživjeti najsretniji mogući kraj

Ljubavni put jednog od najzgodnijih nogometaša u Hrvata nije uvijek bio ovako miran, već je često bio nepredvidljiv. Svi dobro pamte kada je, tada mladi, Vedran Ćorluka nakon bolnog prekida s Ivom Buzov proživljavao pravu dramu i na terenu. Stasiti sportaš nije krio koliko ga je to povrijedilo, ali ljubavne je rane uskoro zacijelio društvom, izlascima i ludim tulumima. Na jednom od takvih upoznao je i unuku generala Čermaka, Lanu Gadžu Čermak, s kojom je nakon tri mjeseca veze odlučio provesti ljeto 2012.

Vedran Ćorluka i Iva Buzov Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Naveliko se pisalo o ljubavi zavodljive brinete i talentiranog nogometaša, a onda je jedne večeri u klubu na Zrću te planove poremetila ljepota mlade Istrijanke Franke Batelić.

Tada 20-godišnja Franka našla se igrom slučaja u pravom trenutku na pravom mjestu. Bio je to, sada sa sigurnošću možemo reći, sudbinski susret. Nije dugo trebalo da vragolasti Vedran zaboravi na svoju simpatiju Lanu i prepusti se čarima pjevačice u usponu. Podsjetimo, Franka je tada javnosti bila poznata zbog sudjelovanja u glazbenom natjecanju 'Showtime'.

Vedran je već nakon prvog susreta zaključio kako je Franka vrijedna truda te da je želi ponovno vidjeti. Brzo nakon toga pozvao ju je i u Rusiju, u kojoj je već igrao za klub Lokomotiv.

Nedugo poslije Franka se sve češće mogla vidjeti i na tribinama kako bodri svog novog dečka, a ponekad bi bila i u društvu Ćorlukina oca, čime se dalo naslutiti kako je Vedran brzo upoznao svoju odabranicu s roditeljima. Slično je učinila i Franka te je novog dečka dovela u Rabac na službeno upoznavanje s cijelom obitelji.

  • +11
Vedran Ćorluka i Franka Batelić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Neobičan spoj pjevačice i nogometaša mnoge je na prvu iznenadio, a neki im nisu predviđali svijetlu budućnost, naglašavajući kako je Vedran čovjek od zabave, izlazaka i narodnjaka. Takvim se lifestyleom nije vodila Franka, što se posebno svidjelo Vedranovim roditeljima.

4 am #jetlag #nosleep #newyorkbaby #allwhiteeverything

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Međutim, kako su godine išle, zaljubljene golupčiće mogli smo vidjeti sve sretnije i skladnije. Franka se jedno vrijeme i preselila u Moskvu kako bi bila bliže voljenom, a zbog toga je zapostavila i glazbenu karijeru. Četiri godine imala je stanku i potpuno se posvetila ljubavi. Vozila je Čarlija na treninge, utakmice i brinula o njihovu psu Oscaru, kojeg su od milja nazivali sinom.

Ljetne stanke par bi provodio u Istri, ali i u ostatku Jadrana, a ponekad bi se, kao primjerice lani, uputili i na hit turističke destinacije poput grčkog otoka Mikonosa, Jamajke ili New Yorka. Maneken hrvatske reprezentacije, kako su ga ponekad nazivali, od tada je postao sasvim drugačiji čovjek. Na vrijeme je shvatio da je Franka njegova srodna duša, smirio se i sazrio.

Ona se pak početkom ove godine ponovno odlučila posvetiti karijeri i pjesmom 'S tobom' vratila se na glazbenu scenu, a kao potvrda njezinu trudu došla je i nominacija njezine pjesme 'Crazy' za Euroviziju. Istarska glazbenica u svibnju se natjecala na Eurosongu u Portugalu, a njezin Vedran bio joj je velika potpora, iako fizički nije mogao biti kraj nje.

  • +9
Franka Batelić na Eurosongu 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andres Putting

Da će ova godina biti zaista posebna za mladi par, saznalo se ubrzo nakon Eurosonga, kad je procurilo u javnost to da su zaručeni, a onda su krenule špekulacije oko datuma vjenčanja koje svi već godinama željno iščekuju. Odabrali su prvi vikend nakon finala SP-a u nogometu, na kojem se on okitio povijesnim srebrom.

✋🏻years and counting...❤️

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Danas, gotovo točno šest godina nakon fatalnog upoznavanja, Vedran Ćorluka i Franka Batelić izreći se sudbonosno 'da' i započeti zajednički život kao supružnici. Vjenčanje će se održati u istarskom mjestu Bale na imanju Stancija Meneghetti, gdje će mladence i goste zabavljati Toni Cetinski.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon vjenčanja mladenci će imati malo vremena za romantičan odmor ili medeni mjesec, čija se lokacija još ne zna, a onda početkom kolovoza Vedrana već očekuju klupske obveze s Lokomotivom u Rusiji.