DRUŽENJE ZA PAMĆENJE

Još je pod dojmom: Franka Batelić ne krije oduševljenje susretom sa svjetski poznatom Kosovarkom

09.07.2018 u 10:58

Bionic
Reading

Pjevačica je u Poreču proteklog vikenda odradila nastup za pamćenje, a zbog ulaska Hrvatske u polufinale Svjetskog prvenstva njezinoj sreći nema kraja. Franka Batelić za tportal je ispričala kako je izgledalo njezino kratko druženje s Ritom Orom

Franka Batelić je u subotu navečer imala dvostruki razlog za uzbuđenje - odradila je nastup prije sa slavne Britanke kosovskih korijena Rite Ore u Poreču, a njezin zaručnik Vedran Ćorluka s 'repkom' je branio hrvatske boje u derbiju protiv Rusije.

🔥 @ritaora

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

'Izrazito je pristupačna, simpatična i jako mi se svidjelo kad mi je čestitala na mom odrađenom koncertu i pobjedi naše reprezentacije', kratko nam je ispričala Franka Batelić. Nije joj žao što nije bila u Sočiju jer je odradila, kako je izjavila, jedan od najdražih nastupa. Zato polufinale neće propustiti te se sprema u Rusiju.

Dvije pjevačice na fotografiji izgledaju kao da su se modno uskladile. Dok je jedna od glave do pete u crnom, a druga je zalistala u potpuno bijelom izdanju. Obje su te iste boje nosile čak i na make-upu, a pozitivni komentari i dalje pljušte na Frankinom Instagram profilu.

Izvor: Društvene mreže
  • +14
Franka Batelić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo