'S TOBOM'

Raspjevani Ćorluka: Jedan video otkrio koliko mu je nedostajala zaručnica Franka Batelić

17.07.2018 u 19:02

Bionic
Reading

Više od mjesec dana razdvojenosti od voljenih partnerica, ne računajući kratke susrete uoči utakmica u Rusiji, itekako je utjecalo na naše nogometaše. A da je Vedranu Ćorluki itekako nedostajala njegova zaručnica Franka Batelić, dokazao je mnogobrojnim objavama na Instagramu posvećenim upravo njoj

Da mu je tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji itekako nedostajala njegova Franka Batelić, s kojom bi uskoro trebao uploviti u bračne vode, Vedran Ćorluka dokazivao je i pokazivao putem svog Instagram profila.

Osim što je u 'javljanjima uživo' na Instagramu slao joj poruke, poput: 'Franka, nisam se zdrobio, na kavi sam', dok pjeva hit Dražena Zečića: 'Ima li nade za nas', Ćorluka je pokazao i kako zna sve stihove pjesama svoje zaručnice, a dobar poznavatelj pokazao se i Mateo Kovačić, koji je pjesmu 'S tobom' otpjevao od početka do kraja.

  • +3
Vatreni u autobusu Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

I dok su Ćorluka i Kovačić pjevali iz sveg glasa u avionu 'S tobom', Marcelo Brozović trudio se pratiti ih, no u tome baš i nije uspio, budući da riječi pjesama njemu nisu poznate. Kako zvuči kada Ćorluka pjeva Frankinu pjesmu, pogledajte u videu.

  • +8
Franka Batelić i Vedran Ćorluka Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL