S DRAGIM DO KRAJA

Dašak atmosfere: Franka Batelić pokazala kako se slavilo nakon finala

16.07.2018 u 12:06

Bionic
Reading

Dan nakon finalne utakmice hrvatske nogometne reprezentacije i Francuske svi su ponosni na uspjeh naših Vatrenih. Uz njih su u Rusiji tijekom cijelog nedjeljnog dana bili i njihovi najbliži, članovi obitelji, prijatelji i partnerice. Franka Batelić zbog srebrne medalje zlatnog sjaja i uspjeha svog skorašnjeg supruga Vedrana Ćorluke nije skidala osmijeh s lica

Franka Batelić i ovaj put je navijala s tribina za našu nogometnu reprezentaciju. Lijepa pjevačica samo jednom je propustila uživo doživjeti ludu navijačku atmosferu koja je pratila hrvatsku reprezentaciju. Ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu putem Instagram storyja objavila je fotografiju s dečkom Vedranom Ćorlukom i Šimom Vrsaljkom kako slave osvajanje srebrne medalje.

Franka je u Rusiju stigla uoči utakmice naše repke s Rusijom. Vrijeme je kratila obilaskom turističkih znamenitosti Moskve, družeći se s ostalim hrvatskim WAGS-icama', a među ostalim je s prijateljicom Ornelom, bivšom stanarkom 'Big Brothera', u petak bila na koncertu Guns N' Rosesa, na koji su - sudeći po videu - zalutale.

  • +14
Franka Batelić Izvor: Cropix / Autor: Srecko Niketic / CROPIX