DA ISPLATI BIVŠU

Očajni John Cleese snima reklame protiv staračkih pjega

25.08.2013 u 15:33

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih komičara mora isplatiti svojoj trećoj bivšoj supruzi 12 milijuna funti, zbog čega prihvaća sve poslove koji mu se nude

Zvijezda 'Monty Pythona' i 'Fawlty Towersa' u reklami protiv staračkih bora? Za par desetaka tisuća dolara svakako. Zašto? Čisti očaj!

John Cleese je u teškim financijskim problemima koje si je sam nakalemio rastavom od treće supruge Alyce Faye Eichelberger. Iako je ostala bez muža, Alyce će za utjehu svoj bankovni računu podebljati za slasnih 12 milijuna funti. Kako to nije zanemariv novac čak i bogatunima poput Cleesea, komičar se panično dao u skupljanje cifre.

Kako je javna stvar (barem u Hrvatskoj, ali ni u svijetu nije bitno drukčije) da se filmovi snimaju iz ljubavi, serije da se preživi, a reklame da se pošteno zaradi, John se bacio na – reklame.

Zahvaljujući tome, svoj pomaknuti humor John je prebacio u reklame za sportsku kladionicu, jedan online shopping site i – gel protiv staračkih bora. U potonjem se pojavljuje Johnova četvrta supruga Jennifer Wade.


Uz snimanje reklama, Cleese putuje svijetom sa svojim stand up programom, promovira autobiografiju. No sve to mu nije dovoljno pa se počeo rješavati dragih stvari. Tri luksuzne kuće već je prodao, a sad na bubanj stavlja sto slika.

'Moja najveća životna lekcija tiče se financija. Tek sad vidim da sam u mladosti trebao voditi više računa o tome koliko trošim, jer sad ne bih bio u ovakvoj situaciji', izjavio je komičar za Daily Mail.