SLAVNA GLUMICA

Svi pričaju o lijepoj Turkinji: Odrastala je u iseljeništvu, a danas je zvijezda sapunica

08.01.2019 u 16:16

Bionic
Reading

Asli Enver domaća publika je upoznala prije više od dvije godine kada je u dramskoj seriji ‘Ponovno rođen’ tumačila glavnu žensku ulogu, Nisan. Jedna od omiljenijih turskih glumica trenutačno osvaja male ekrane u dvije serije na Novoj TV - 'Ukradeni život' te kao Süreyya u 'Istanbulskoj nevjesti' što joj je jedna od najvećih uloga u karijeri.

Glumica ciparskog podrijetla Asli Enver ima 34 godine, a već je među najpopularnijih turskim glumicama svih vremena. Rođena je u Londonu, a tako je živjela sve do svoje dvanaeste godine.

'Baka je šila odore za englesku vojsku pa su je Englezi pozvali u Englesku. Otišla je u London sa svojih šestero djece. Otac je s bakom i braćom dugo živio u Londonu. S druge pak strane, moje je majka jedinica i kada je završila školu, otišla je u London učiti engleski i upoznala tatu. Među njima se rodila velika ljubav', ispričala je glumica.

Majka joj je pak iz Turske preselila u London nakon završene škole. Otišla je kako bi savladala jezik, a onda je upoznala njezina oca s kojim se rodila velika ljubav.

Asli je na Sveučilištu Haliç u Istanbulu diplomirala glumu. Uspon prema tronu nije joj bio lagan budući da se bori s disleksijom pa joj za svaki tekst treba nešto više vremena da ga nauči. U svemu joj je pomogla i majka. 'Mama me pitala želim li se baviti umjetnošću. Izabrala sam glumu. To mi se nije činilo loše. Poslala me na tečaj. Stoga, da, mama mi je pomogla' kazala je glumica.

'Istanbulska nevjeste', otvorila joj je vrata za brojne uloge. Glumica je brzo došla do angažmana s najpopularnijim glumcima Turske poput Özcana Deniza i Meryem Uzerli, popularnom Hurem iz 'Sulejmana Veličanstvenog'.

Asli iza sebe ima i propali trogodišnji brak s glumcem i manekenom Birkanom Sokulluaom. Nakon razvoda 2015. je izjavila da više ne vjeruje u ljubav.

  • +3
Aslı Enver Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Trenutno ljubi 38-godišnjeg glazbenika Murata Bozua. Iako ju je ostavio netom prije vjenčanja, Asli mu je ipak odlučila oprostiti i dati mu drugu priliku. Par se upoznao na snimanju filma 'Brate moj', a nakon dugogodišnje veze odlučili su se vjenčati. No samo nekoliko mjeseci prije vjenčanja, Murat ju je ostavio i pobjegao u Miami. Promijenio je i broj mobitela, a sve je to navodno napravio zbog njezinih ljubomornih ispada. Navodno se pokajao zbog svega što je napravio, a glumica mu je pružila još jednu priliku.

Kad nije na snimanju, onda se nalazi u nekom od azila za napuštene ljubimce jer obožava životinje. Izjavila je kako bi voljela imati vlastiti centar.

View this post on Instagram

#matiz❤️ #süper pazar

A post shared by Asli Enver (@aslienver) on