STIŽE I BEBA

U tajnosti se oženila zvijezda 'Istanbulske nevjeste': Markantni Turčin ljubi 20 godina mlađu

19.03.2018 u 09:51

Bionic
Reading

Turski glumac Özcan Deniz u tajnosti se oženio 20 godina mlađom Feyzom Aktan, koja je trenutno u osmom mjesecu trudnoće. Par je u vezi godinu dana, a Feyza će roditi sina, kojeg će nazvati Kuzej

Iza Özcana Deniza su ljubavni krahovi, sudske tužbe i klevete bivših partnerica, a sada mu je samo važno da njegova 20 godina mlađa zaručnica rodi zdravog sina. Glumac poznat po glavnoj ulozi bogataša Faruka u seriji 'Istanbulska nevjesta', koju gledatelji trenutno mogu pratiti na Novoj TV, navodno se oženio u luksuznoj vili na Dan žena. Veliko slavlje planiraju za početak ljeta, kada se prestane snimati popularna serija koju glumac trenutno snima.

Seçtiğim hayatım.. Varlığıma anlam kattığın için minnettarım..

A post shared by Feyza Deniz (@_feyzadeniz_) on

Kako navode turski mediji, par za sada neće ići na medeni mjesec. Planiraju ga tek nakon što na svijet dođe njihovo prvo dijete.

Deniz je inače jedan od najplaćenijih turskih glumaca. Samo po epizodi serije 'Istanbulska nevjesta' plaćen je navodno čak 30 tisuća eura. Hrvatskoj publici poznat je po ulogama u serijama 'Sudbina' i 'Crna ruža', a u Turskoj još poznatiji kao glazbena zvijezda. U dvadesetak godina karijere objavio je 11 albuma, autor je glazbe za nekoliko filmova, a okušao se i u režiji te pisanju scenarija.

To mu neće biti prvi brak. Naime, 11 godina bio je oženjen Hande Deniz, koja ga je 2008. tužila tražeći novac za uzdržavanje u Njemačkoj. Parnicu je izgubila, a onda je napisala knjigu o svojem životu s Özcanom Denizom. Bio je u vezi s nekoliko glumica, od kojih je najpoznatija Fahriye Evcen, danas supruga glumca Buraka Özçivita.

♥️

A post shared by Feyza Deniz (@_feyzadeniz_) on

  • +10
Istanbulska nevjesta Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo