ZVIJEZDA 'ISTANBULSKE NEVJESTE'

Turski zavodnik zaljubljen je u glumicu iz serije

24.05.2018 u 13:07

Bionic
Reading

Zadnjih mjeseci svaku večer brojni obožavatelji obiteljskih intriga i ljubavnih zapleta prikovani su u svojim domovima uz male ekrane i tursku uspješnicu 'Istanbulska nevjesta'. Ženski dio publike osvojio je mladi glumac Berkay Hardal koju u seriji igra najmlađeg člana obitelji Boran, Murata. Osim neviđene popularnosti, prva uloga u životu donijela mu je i ljubav

Berkay Hardal bio je student ekonomije kad ga je zapazila agentica koja mu je ponudila da ga zastupa te ga poslala na audiciju za visokobudžetnu seriju i jednogodišnji ugovor. Pronašla ga je na društvenim mrežama gdje 22-godišnjak danas ima danas ima preko 200.000 pratitelja. Berkay nije imao pojma o glumi i o tome što se točno očekuje od njega, no redatelj serije 'Istanbulska nevjesta' mu je savjetovao da ništa ne glumi nefo da pred kamerama bude to što je.

Nesuđeni je nogometaš sbudući da su mu i ujak i otac bili profesionalni nogometaši. Berkay je igrao je u juniorima NK Fenerbahče, pa u Istanbul sportu, a zbog teške ozljede zgloba odustao je od nogometa.

  • +2
Berkay Hardal Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo

Osim neviđene popularnosti u život ušla i prva ljubav. Na setu je upoznao 23-godišnju Hiru Koyuncuoglu koja u seriji glumi sluškinju Bade. Berkay ne skriva da je ona njegova prva ljubav, a dodaje i da je ljubav njegova života. Zajedničkim fotografijama gotovo svakodnevno se hvali na društvenim mrežama.

Ne güzel doğmuş gülüm

A post shared by Berkay Hardal (@berkayhardal) on

Her şeyim ♥️

A post shared by Berkay Hardal (@berkayhardal) on

'Isatanbulska nevjesta' je osvojila publiku diljem svijeta, a već prvu epizodu u Hrvatskoj je pogledalo 690.000 gledatelja, a njezina posebnost je u tome što je temeljena na istinitim događajima - priča o strastvenoj ljubavi i konačištu obitelji Boran starom 400 godina.

  • +10
Istanbulska nevjesta Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo