GOLIŠAVA IZDANJA

Obline u prvom planu: Sofia Vergara bombardira svojim starim fotografijama, a fanovi se ne bune jer izgleda nestvarno dobro

18.09.2020 u 22:18

Bionic
Reading

Već neko vrijeme kolumbijska glumica Sofija Vergara, ujedno jedna od najplaćenijih televizijskih glumica u Hollywoodu, putem društvenih mreža sjetno se prisjeća starijih vremena. Vadi fotografije iz 90-ih i s početka 2000. kada je tek kretala u filmski biznis, a još se bavila modelingom

Nakon niza starih fotografija kojima se Sofia Vergara prisjeća nekih prošlih vremena, svog proboja u showbiz svijet, na Instagramu je osvanula još jedna bombastična slika.

Na njoj Sofia pozira za naslovnicu jednog kalendara i to davne 2000. Atraktivna Kolumbijka prije 20 godina izgledala je nestvarno dobro.

Za spomenuto snimanje na sebe je navukla zadani kompletić u metalik boji koji se trebao uklapati s automobilom u pozadini kojeg predstavlja. No, malo tko se pored njene ljepote i raskošnih oblina može usredotočiti na automobil.

Jednom prilikom sama Sofia priznala je da su joj velike grudi pomogle da napreduje u karijeri.

'Zahvalna sam što ih imam i, iskreno, mnogo su mi pomogle u karijeri. Uvijek sam se osjećala seksi', rekla je davno Sofia.

Nakon reklame za gazirano piće, dobila je angažman suvoditeljice u dvije popularne kolumbijske televizijske emisije što joj je donijelo i prve glumačke uloge.

Iako je od fotografije prošlo dva desetljeća, mnogi su se brzo složili da poznata glumica s godinama izgleda sve bolje i bolje, te da uopće ne stari. Sofia Vergara jedna je od najljepših glumica na svijetu, a ljepota u njenom slučaju nije prolazna.

Sofia Vergara u reklami za Pepsi Izvor: Društvene mreže