NJEZINA SRODNA DUŠA

Nakon traumatičnih bivših zaruka i brojnih loših veza Sofia Vergara u ovom je muškarcu pronašla pravi spas: 'Još se nijednom nismo posvađali'

28.05.2020 u 12:52

Bionic
Reading

Kolumbijska ljepotica iza sebe ima propali brak, vrlo traumatične zaruke i brojne veze s mafijašima. Svoju ljubavnu prošlost, koja je na njoj sigurno ostavila traga, Sofia Vergara zaboravila je nakon što je upoznala holivudskog ljepotana Joea Manganiella

Dokaz da je ovo prava ljubav, Sofia Vergara shvatila je i tijekom nedavne karantene koja ih je zarobila u vlastitom domu. Glumac Joe Manganiello i atraktivna Kolumbijka odlučili su ovo prisilno dano vrijeme za odmor iskoristiti najbolje što su mogli, a ne kratiti ga svađama i nervozom.

Za magazine People Vergara je kazala: ‘Zapravo bilo nam je jako lijepo. U karanteni se nijednom nismo posvađali. Nismo se jedno drugome uvlačili pod kožu već smo oboje osigurali dovoljno prostora i vremena jedno drugome’. Dodala je kako su sretnici jer imaju prostranu kuću u Los Angelesu te je i to jedan od razloga komfora i uživanja u tim teškim vremenima.

‘Zapravo svim smo zajedno pod istim krovom. Moj sin, moja nećakinja, moj suprug i tri psa. Sretni smo jer imamo dovoljno prostora da svima osiguramo komfor i udobnost, a opet smo zajedno kada to želimo’, rekla je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Home🏡 😍😍😍

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Objasnila je kako je suprugu dala vremena za njegove omiljene aktivnosti, kao i on njoj.

‘Joe voli vrijeme provoditi u teretani, ja za to vrijeme odrađujem sastanke virtualno. Puni smo razumijevanja jedni za druge. Mislim da je i to puno pomoglo u očuvanju našeg skladnog odnosa’, zaključila je.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ready for 2020💖💖

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Joe i Sofia u studenom će proslaviti pet godina braka. Upoznali su se na jednoj gala večeri i odmah zamijetili jedno drugoga. Iako je tada bila zaručena za Nicka Loeba, ubrzo se ta romansa raspala te je otišla na spoj s Manganiellom.

‘Udala sam se rano i mlada rodila sina, no to je u Latinskoj Americi prije dvadesetak godina bilo normalno. Naravno, danas je sve drugačije i nakon lošeg braka koji sam imala promijenile su se mnoge stvari. Dana želim drugo od ljubavi, do čega su me doveli želja za uspjehom, cilj da imam svoj novac i napravim nešto od svoje karijere’, rekla je jednom prilikom Vergara koja iza sebe ima propali brak sa srednjoškolskim kolegom Joeom Gonzalezom s kojim dijeli sina Manola.